• 19 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Софиянски направи обиколка на столицата

Софиянски направи обиколка на столицата

София /КРОСС/ Близо час и половина продължи днес обиколката на кандидат-кмета за София на ОДС Стефан Софиянски в централната част на столицата.

Разходката, комбинирана със случайни срещи с граждани, които усмихнато го спираха и поздравяваха, започна от фонтана на площада пред Централна баня. Придружен от група кандидат-общински съветници и симпатизанти, Софиянски посети сградата на Централна баня, реставрацията на която бе започната по времето на негови предишни мандати.

Днес в няколко от залите на сградата-архитектурен паметник са изложени пана с цветни мозайки. И въпреки, че реконструкцията на сградата бе започната още от Софиянски като кмет, а от 6 години общината се управлява от друго ръководство, ремонтите и реконструкцията в помещенията не са завършени и са в застой, видяха присъстващите.

Спирка по пътя на обиколката бе направена и на известните на всички столичани минерални чешми.
„Вие ги направихте като кмет, помня аз.", обърна се към Софиянски Христина Тодорова и показа бутилките, с които идва всеки ден за вода от извора.

„Преди години имах проблем, дойдох при Вас - при кмета, и Вие ми помогнахте - сега аз ще Ви подкрепя като гласувам за Вас.", обърна се към Софиянски друга столичанка, представила се като Виолета Григорова.

Кратката обиколка из близката сграда на Централни хали бе със спирка до цветарския магазин, ново магазинче за торти и сладкиши и...по чаша бира с приятели на втория етаж. Групата, съпровождаща Софиянски се върна назад във времето и си припомни колко трагично и опасно изглеждаха Халите преди ремонта им, какви са сега и колко посещения на съдебната зала костваше това добро на тогавашния столичен кмет.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.