• 19 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Ахмед Доган: Ходя там, където има проблеми!

Ахмед Доган: Ходя там, където има проблеми!

с. Брестовене /КРОСС/ На площада в с.Брестовене, община Завет се събраха симпатизанти на предизборен митинг на ДПС.

Ахмед Доган и заместник- председателите на ДПС Лютви Местан, Алиосман Имамов, народните представители Рамадан Аталай, Белгин Шукри, Нигяр Джафер и Хасан Адемов, които са от многоизбирателен район Разград и Искра Михайлова, секретарят на ЦОБ Мустафа Карадайъ, областният председател на ДПС Разград Ахмед Ахмедов заявиха подкрепата си към кандидат- кмета на община Завет Ахтер Велиев, кандидат- кмета на с.Брестовене Динчер Къров, кандидатите за общински съветници и кметове на населени места.

„Обикновено аз ходя там, където има проблеми, но ме помолиха да дойдем при вас, за да ви се порадваме. Дойдох с голямо удоволствие!" поздрави симпатизантите на ДПС Ахмед Доган.

Той изрази увереността си, че ако имат проблеми те ще намерят начин да ги решат и допълни, че иска да им препоръча нещо много важно- да поставят по- сериозни условия на управниците, като най- важното е да искат от тях да привлекат частни инвестиции.

„Защото погледнете какъв е нашият модел- за 17 години ние създадохме страхотен елит от подготвени хора. Този капацитет е толкова силен, че е трън в очите на нашите врагове." заяви Доган.

Той още каза, че в младежката организация на ДПС от 25 хил души 2/3ти са студенти или хора с висше образование и че, това е разликата от преди 15-17 години и сега.

„Сега, ако човек не отворен, не е креативен, самата вълна, самата система в ДПС ще го отхвърли. Този елит е в основата на нашето бъдеще. И сега идеят е как да прехвърлим опита си в младите, защото ние инвестираме в носителите на бъдещето- младите." сподели председателят на ДПС.

"Ако сме допуснали грешка, от името на централата ви моля за прошка. Няма начин да не грешим, когато се развиваме ускорено, а понякога в това изпреварващо развитие, ние губим възможността да имаме истински опоненти, но и партньори. Но е така- този, който изпреварва времето си, не винаги постига добри резултати. Наказанието е едно и също както за този, който закъснява, така и за този който бърза." каза пред събралите се Ахмед Доган.

„Числото 7 е космическо. Но има нещо по- важно. В областта имате 7 общини и вашата задача е с увереност, с доверие и със сигурност да затвърдите и да развиете успеха на ДПС тук." завърши изказването си Ахмед Доган.

„Имам една много силна тревога, защото нещо в българската демокрация не е наред. Има нещо гнило." каза зам.- председателят на ДПС Лютви Местан и допълни, че събитията след Катуница и последвалата ескалация на напрежението са показали това. Местан изрази увереността си, че това, което не е наред, е в управлението, а не в българските граждани.

„Управлението на ГЕРБ и Атака допусна да се дискредитира демокрацията, допусна дефицит на демократичност и някой бърка силата на управлението със силовото управление. Днес пред ДПС стои огромна отговорност, с която е свързан и вотът на 23ти октомври. Защото както през 1990г. с възникването на ДПС ние се превърнахме в необходимото условие за устанояване на демокрацията. Сега, в 2011г., ние сме необходимото условие за възстановяване на дискредитирания модел!" заяви Лютви Местан.

Кандидатът и настоящ кмет на община Завет Ахтер Велиев се обърна към събралите се с думите на Мевляна: „Ела, ела, който и да си!" и допълни: „Ела в семейството на ДПС!"

Динчер Къров- кандидат за кмет на Брестовене от името на хората в общината връчи на Ахмед Доган подарък - кобилица, като знак, символизиращ ролята на лидера на ДПС на балансьор.

„Ако се питате, какво прави тук цялото ръководство на ДПС, отговорът е в кобилицата, която подари Динчер Къров на председателя Ахмед Доган и която е символ на баланса. Вие в община Завет сте символ на баланаса!" обърна се към хората народният представиетел от Кърджали Рамадан Аталай. „Тук най- добре се вижда, какво правим ние от ДПС в управлението" заяви той и допълни, че не само асфалтират улиците, а се грижат за младежите, учениците, посочвайки за пример училището." Построихме детска градина, прекрасен площад, детска площадка... Ние няма от какво да се срамуваме, че сме управлявали 8 години България, защото това, което направихме, е налице!" категоричен беше Аталай.

Хасан Адемов каза: „Никога досега кмет не е повтарял мандат в Завет, но съм сигурен, че това сега ще се случи, заради младите и заради тази силна енергия, която имате тук!"

Народният представител Нигяр Джафер сподели: „На прага на поредните трудни избри, сигурно има много неща, които могат да ни разделят. Но има едно много важно нещо, което ни обединява и това е каузата на ДПС, защото толерантността- това е философията на ДПС и всички вие сте хората, с които заедно ще преминем следващите дни." Нигяр Джафер поздрави специално жените и обеща, че заедно отново ще имат своите красиви празници.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

bokluk axmed dogan predatel dogo eba maykata hahahahaha

20.11.2011 17:43:39

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.