• 19 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Станишев: Плевнелиев няма какво да каже и не си е на мястото

Станишев: Плевнелиев  няма какво да каже и не си е на мястото

 

София /КРОСС/ Безпрецедентно и скандално е това Народното събрание да излиза в отпуск точно сега. Това се прави с предизборна цел от  управляващите, за да могат министрите и депутатите да използват целия ресурс на държавата и да  избегнат неудобните въпроси на опозицията. Това заяви председателя на БСП Сергей Станишев в ефира на „Радио К2”. Според Станишев за свикване на извънредна сесия на Народното събрание  са нужни 48 подписа,  в момента БСП  има 40 и не може да го направи сама. Той предвижда серия от  разговори  с лидерите на останалите парламентарно представени партии, за да развалят политическия сценарий на ГЕРБ. 

 

Управляващите искат да няма политически дебати и мислят, че цялата им кампания ще мине в рязане на лентички.  Те се страхуват  техният кандидат Росен Плевнелиев  да излезе на дебат с  Ивайло Калфин. Станишев обясни, че  разбира това поведение, защото Плевнелиев  няма какво да каже и не си е на мястото. Кандидат – президентът на ГЕРБ  няма визия какво да прави за развитието на  страната – категоричен бе лидерът на БСП.

„Бойко Борисов ясно го заяви, че  слагат  един временен кандидат, защото той  ще дойде след пет години. Естественият кандидат трябваше да бъде Цветан Цветанов, Плевнелиев е фигурант”.

Всички теми, които са неудобни за  управляващите:  провалът  за Шенген, подкупът от 1,5 мил. евро,  за които е обвинен Плевнелиев, социално – икономическите проблеми свързани с това, че българите стават по- бедни.  По този начин  ГЕРБ бягат от  същността на дебата и търсят служебна победа на тези избори. За целта са впрегнали и цялата полиция -  плашат хората  да гласуват за тях – заяви Станишев.

Пълна глупост е , че цар Киро е бил в близки отношения с Румен Петков  по времето когато той беше министър на вътрешните работи. Над Кирил Рашков има разпънат чадър от десните партии, дори и  сега се  говори,  че се е разбрал с ГЕРБ за изборите. Сергей Станишев не се е отказал да изиска разпечатка от последните  телефонни разговори на цар Киро, но си дава сметка, че той не е прокуратурата в държавата.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.