• 18 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 24°C

Георги Титюков инспектира довършителните работи на ново игрище за стрийтбол

Георги Титюков инспектира довършителните работи на ново игрище за стрийтбол

Пловдив /КРОСС/ Георги Титюков, кандидат за кмет, водач на листа за общински съветници на коалиция „Кауза Пловдив" и зам.-кмет по спорт и младежка политика в този мандат, направи инспекция на ремонтните дейности по изграждането на игрище за стрийтбол в града. Новата придобивка се намира на ул. „Марин Дринов" №9, срещу магазин „Евмолпия". „На терена всички пловдивчани ще могат да играят любимия си спорт абсолютно безплатно", съобщи Весела Матеева регионален директор на "БГ Радио", радио "Energy", радио и телевизия "City" и инициатор на реновирането на площадката.
„Благодарение на усилията на 
"БГ Радио" в лицето на Весела Матеева, спонсорите, които тя успя да привлече и намесата на община Пловдив, младежите в града под тепетата ще имат още едно място, на което да играят стрийтбол, баскетбол и ще спортуват. В момента все още тече усилена работа, но добрите резултати вече са налице", отбеляза по време на огледа Георги Титюков.
На 08.10.2011 г. (събота) ще се състои официалното откриване на изцяло възстановената площадка за стрийтбол. Заедно с това ще започне и петият пореден традиционен стрийтбол турнир за аматьори BG Streetball 2011, организиран от "БГ Радио", 
радио "Energy",  и радио и телевизия "City". Събитието се реализира под егидата на Георги Титюков и със съдействието на Сдружение Бонев Баскет.
Вече няколко отбора от Пловдив и страната са заявили участието си. Играчите ще бъдат разделени в няколко възрастови категории - момичета и момчета до 15-годишна възраст, от 15 до 17 години и над 17 години. По време на турнира ще се състоят и мини турнири за забивки и стрелба от тройката, в които могат да се включат всички. Записването на учасниците ще започне в 09.00 часа в събота, а старт на игрите ще даде Георги Титюков. На традиционния стрийтбол турнир за аматьори BG Streetball 2011 се очаква да пристигне легендата на българския баскетбол Георги Младенов.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.