• 18 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 21°C

„Гудиър” пуска нова гума за междуградски ремаркета, осигуряваща 30% по-дълъг пробег

„Гудиър” пуска нова гума за междуградски ремаркета, осигуряваща 30% по-дълъг пробег

София /КРОСС/ „Гудиър” пуска съвсем нова гама от гуми за междуградските ремаркета Regional RHT II, съобщават от компанията. С новите губи се осигурява с до 30% по-дълъг пробег в сравнение с нейния предшественик Goodyear Regional RHT. Regional RHT II серията е основно за 22,5” джанти и носи още по-ниски разходи на километър. Отличната устойчивост на буксуване на мокра настилка и голямата здравина са едни от нововъведенията. Новата серия включва и гума с висока товароносимост, която може да предостави товарен капацитет на ос от 10 тона. Гумите Regional RHT II са събразени с новия регламент 661/2009 на ЕС. Постигат отлични нива на шум и съпротивление при търкаляне, както и добра дълготрайност.

Ключовите характеристики на дизайна на Regional RHT II са оптимизираната многорадиусова шарка, здравите раменни ребра и зигзаго-образните канали на протектора.

Те осигуряват равномерно и оптимално износване, устойчивост на „раменно” износване и здравина по време на маневриране. Каналите намаляват до минимум задържането на камъчета и подобряват сцеплението на мокра настилка. Потенциалът за по-дълъг пробег се дължи на новата каучукова смес на протектора и 15% по-големия обем на гума, подлежаща на износване. Протекторът на гумата е с 10 мм по-широк и с 8% по-дълбок от своя предшественик.

Според проведени сравнителни тестове с новите гуми, тези на предшественика и на един основен конкурент, Regional RHT II осигурява 39% по-дълъг пробег от предшественика си и 19% повече от конкурента.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.