• 18 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 24°C

Сергей Станишев: България трябва да даде урок на ГЕРБ и да започне промяната

Сергей Станишев: България трябва да даде урок на ГЕРБ и да започне промяната

Ямбол /КРОСС/ „България трябва да даде урок на ГЕРБ и да започне промяната", заяви лидерът на БСП Сергей Станишев пред гражданите на Ямбол. Той изрази своята увереност, че на 23 октомври управляващите ще останат неприятно изненадани от шамара на българите заради тяхната арогантност, лъжи и некомпетентност.
Лидерът на БСП сподели впечатлението си от посещенията си в страната и срещите с хората по места. „Отчаянието сред хората е най- страшното нещо, което съм виждал за последните 10 години", заяви Станишев. По думите му все повече българи не могат да си платят сметките за ток, за отопление през зимата, не могат да помагат на родителите и на децата си, не виждат подкрепата на държавата.
Лидерът на БСП изрази възмущението си от съветите, които раздава Бойко Борисов в Европа - да се намаляват пенсии и заплати. Станишев напомни политиката за увеличаване на доходите при предишното правителство и отбеляза: „От увеличение на доходи, което правихме ние за всички, няма как да се открадне. Тези пари не може да ги вземе Сергей Станишев в джоба си. Те са по ведомост. А това, което те правят, дава възможности да се открадне". Лидерът на БСП даде за пример магистрала Люлин, която е оскъпена със 120 млн.лв. и никой не обяснява защо. Станишев отбеляза, че кандидатите на БСП на тези избори се борят не за постове, а за кауза - „да спрем безобразието, което се случва в България, да върнем на хората надеждата и достойнството". Лидерът на БСП изрази гордостта си от най-силния президентски тандем, най-силния екип, който левицата издига.

„В лицето на Ивайло Калфин ние имаме президентът-държавник, президентът с истинска визия за страната. Стефан Данаилов, освен че е прекрасен актьор, той ще бъде и истински бранител на българската духовност и култура", заяви Станишев. Той даде подкрепата си и за кандидатът за кмет на Ямбол Мариета Сивкова. Лидерът на БСП отбеляза, че откакто десницата управлява Ямбол, градът запада. „Затова имате нужда от кмет като Мариета, която може и ще изпълни своите обещания. Не се съмнявам, че Мариета и нейният екип ще се справят с всички предизвикателства", категоричен беше лидерът на БСП.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Урок на ГЕРБ да но не и връщане на БСП..във власта.Има много други подходящи.Калфин е мижитурка мъж под чехъл.......

06.10.2011 15:55:53

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.