• 18 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 24°C

130 дами от 5 страни се събират за първа Балканска среща на INNER WHEEL

130 дами от 5 страни се събират за първа Балканска среща на INNER WHEEL

Пловдив /КРОСС/ Дамите от Дистрикт 248 България събират на 8-и и 9-и октомври в Пловдив свои приятелки от голямото Ротарианско семейство, членове на INNER WHEEL - клубове от Турция, Хърватия, Сърбия и Румъния, за първата Балканска Регионална среща, която е инициирана от българска страна с идеята, този форум да се превърне в традиция.

Голямото семейство на INNER WHEEL - клубовете е женска организация - вътрешен кръг на Ротари, но със собствена структура и дейност, в която членуват над 103 000 жени от целия свят, събрани от убеждението, че с тяхна помощ, съвременният свят може да бъде променен към по-добро.

Идеята на организаторите на първата Балканска Регионална среща принадлежи на дамите от пловдивския клуб, но бързо е възприета и подета от техните повече от 280 приятелки от всички клубове у нас.

Инициативата се провежда с убеждението, че в днешния свят промените към по-добро са възможни, но те могат да се случат само с активни организационни структури като INNER WHEEL и членове, които са готови да се ангажират.
„Всеки от нас е индивидуална личност, но ние имаме общи цели.

Тази организация ни дава големия шанс да изразим многообразието на своите таланти и възможности като излезем извън ограниченията на професионалната ангажираност.

В нашата дейност ние проявяваме своята толерантност и приятелски респект, за да можем да използваме потенциалните си възможности за целите на INNER WHEEL", се казва в изпратената покана на българския клуб към клубовете на организацията в Балканския регион.

За срещата на 8-и октомври в Конферентна зала на хотел „Санкт Петерсбург", Пловдив се очакват повече от 130 дами от 5 балкански страни, които се надяват да споделят приятелството, което са създали в организацията на INNER WHEEL, както в личните си взаимоотношения, така и в деловата си активност, независимо от всички културни, етнически и религиозни различия.

Идеята за превръщането на балканските срещи в традиция, е желанието да се общува пълноценно, да се споделят опит и идеи, свързани с осъществяването на благородните цели на INNER WHEEL в служба на приятелството и международното разбирателство.

Не на последното място, домакините от България се надяват, че тази Регионална Балканска среща ще привлече нови съмишленици за каузата на организацията, от която обществото истински се нуждае.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.