• 19 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Обама призова европейските лидери за бързи мерки срещу кризата

Обама призова европейските лидери за бързи мерки срещу кризата

Вашингтон, САЩ /КРОСС/ Президентът на Съединените щати Барак Обама призова европейските лидери да действат максимално бързо за преодоляването на кредитната криза, която, според нето, може да попречи за възстановяването на американската икономика, съобщава Би Би Си. Президентът подчерта, че често говори с Ангела Меркел и Никола Саркози и те, както и другите им европейски колеги, разбират важността от приемането на бързи и решителни мерки в областта на икономиката.

/ВН/

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Иван Митев

Живеем в условия на проста стопанска криза, защото същата е заради една единствена особено важна причина – запазено старо (от време със „Златни пари”) държавно финансово управление (ДФУ), което е НЕГОДНО за ползване при стопанство с „Незлатни пари”. Кризата през 2011 г. е с качество на „детска болест на пазарна икономика” и се дължи на досегашна липса на научни знания. Лекът за икономиката за спасение от стопанска криза е да се премахне държавния управленски недъг, поради който се развива кризата. За успешно спасение от стопанска криза през 2011 г. е необходимо приложение на „Модел Ресурси М”, което отстранява сегашна държавна финансова „Грешка на Джон Лоу” и осигурява УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ на съответно ДФУ и негова ГОДНОСТ за стопанство с „Незлатни пари”. До 24 часа време след прекратяване на представената ЧОВЕШКА ГРЕШКА в която и да е държава (в т. ч. Гърция или в САЩ) - то кризата в тази страна ще се премахне.

07.10.2011 01:05:31

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.