• 16 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8056
  •  GBP / BGN 2.2785
  •  CHF / BGN 1.9957
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Георги Кадиев: Фандъкова показва страх и гузност

Георги Кадиев: Фандъкова показва страх и гузност

Днес Георги Кадиев, кандидат за кмет от БСП, инициира всички претенденти за кметския пост в столицата да подпишат съвместна декларация, с която да приканят кмета на София г-жа Йорданка Фандъкова да участва в предизборните дебати и преки диспути до края на кампанията.

"В настоящата декларация заявяваме категоричното си убеждение, че политиката е начин и средство ние политиците да бъдем в услуга на хората - ясни, честни и открити във всяка своя дейност и действие.
Със своето поведение кметът на град София, един от лидерите на управляващата партия, демонстрира не само незачитане на основни демократични принципи, а и показва страх и гузност, родени от безпрецедентния и безскрупулен начин на управление на града.
Поведението на г-жа Фандъкова по време на кампанията всъщност е логично следствие на цялостното й „управление на града" - безлично, анонимно и марионетно. И в същото време дълбоко корумпирано и некомпетентно.
Ние знаем, че една от причините за това поведение е и надеждата, че гражданите на София отново ще дадат доверието си на човек, който години наред са виждали единствено и само по телевизията, и то зад гърба на нейния покровител - Бойко Борисов.
Днес в качеството си на кандидати за кмет на София всички ние независимо от различните си убеждения и дълбоки принципни различия се обединяваме около тезата, че подобно поведение от страна на представител на управляващата партия е не само недопустимо от политическа гледна точка, но вредно и опасно за създаващото се гражданско общество на България. Затова всички ние призоваваме г-жа Фандъкова, както и нейните съучастници, да се изправят с лицето, с името и с постъпките си пред нас, нейните опоненти. Тъй като това тя дължи не на политическите си противници, а на хората, чиито гласове иска. Но за да спечелиш гласовете на хората, преди това трябва да си заслужил тяхното доверие.
Г-жо Фандъкова, призоваваме Ви оттук до края на предизборната кампания да участвате във всички дебати, както и да приемате предложенията за преки диспути и дискусии, независимо от това кой е техният организатор. Вие дължите истината на софиянци и те един ден, със или без Вас, ще я научат."

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

\\\\\гласувайте за \\\\\\\ПРОШКОВ.КАдиев е много прав.

09.10.2011 13:48:35

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.