• 02 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8023
  •  GBP / BGN 2.2911
  •  CHF / BGN 1.9921
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Стефан Данаилов: С Ивайло Калфин сме готови да защитаваме всяка гражданска инициатива

Стефан Данаилов: С Ивайло Калфин сме готови да защитаваме всяка гражданска инициатива

Ямбол /КРОСС/ Моята безкрайна мечта е да видя народа си щастлив, каза кандидатът на БСП за вицепрезидент Стефан Данаилов пред препълнената зала на Драматичния театър „Невена Коканова" в Ямбол. Като доказателство за искреното си желание, Стефан Данаилов от сърце подари на хората от Ямбол постановката „Чичовци" в събота вечер.

По- рано през деня кандидатът на БСП за вицепрезидент се разходи из Ямбол, за да поговори лично с гражданите. Данаилов сподели, че от срещите си досега с хората е видял, че те действително искат промяна.

„Хората не са доволни от живота си и аз и Ивайло Калфин искаме това да се промени", заяви кандидатът за вицепрезидент. По думите му българите искат в президентската и в кметските институции да застанат разумни, благородни хора. „Ние с Ивайло Калфин сме готови наистина да защитаваме всяка гражданска инициатива, полезна за хората и обществото", посочи Данаилов.

По време на своята предизборна обиколка кандидатът на БСП за вицепрезидент се отклони от маршрута си, за да посети новооткритите археологически находки на проф. Даниела Агре в района на село Княжево, Тополовградска община. За първи път в България се открива тракийски тюрзис от края на V началото на IV век преди Христа.

Откритието е част от ядрото находки от времето на одриските царе, което представлява голяма двуетажна сграда с фасадна стена, четири големи помещения, голямо количество тракийска и гръцка керамика, три вида керемиди, колони, стълбище, улеи. Проф. Агре отбеляза, че проф. Данаилов винаги е носел късмет на големите й археологически находки. За да се запознаят със Стефан Данаилов, на разкопките бяха дошли и английски семейства, които живеят в района.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Реалността

Готови сте най-вече да защитите гражданската инициатива за чадър на богатствата на червената олигархия и на организираната от нея престъпност !

09.10.2011 16:03:31

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.