• 12 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8145
  •  GBP / BGN 2.2728
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Предстоящи събития в страната за утре, 11 октомври

Предстоящи събития в страната  за утре, 11 октомври

Министър-председателят Бойко Борисов ще присъства на откриването на изложбата на Тракийските съкровища в Европейския парламент

 

* * *
София /КРОСС/
Утре, 11 октомври, от 9.30 часа в „Бест Уестърн Сити Хотел" на улица „Стара планина" 6 ще се проведе конференция на тема „Грижа и качество за социални асистенти".

 

* * *
София /КРОСС/
Утре, 11 октомври, от 10.00 часа Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР) ще проведе заседание.

 

* * *
София /КРОСС/
Утре, 11 октомври, от 10.00 часа в хотел „Шератон", зала „Сердика" Съюзът на българските медицински дружества ще проведе втория Национален форум за грип 2011.

 

* * *
София /КРОСС/
Утре, 11 октомври, от 11.00 часа в зала 101 на МВнР ще се проведе брифинг за подготовката на изборите за президент и вицепрезидент в чужбина.

 

* * *
София /КРОСС/
Утре, 11 октомври, от 11.00 часа в Националния исторически музей проф. Николай Овчаров ще представи стенописи, открити преди 30 години от екипа на неговия баща - проф. Димитър Овчаров, в църквата „Св. Илия", в крепостта Урвич до с. Боженица, Ботевградско.

 

* * *
София /КРОСС/
Утре, 11 октомври, от 13.00 часа в КАТ- СДВР ще се проведе пресконференция във връзка със започналата операция на „Пътна полиция" за установяване на водачи, употребили алкохол.

 

* * *
София /КРОСС/
Утре, 11 октомври, от 14.00 часа в заседателната зала на Висшия съдебен съвет на ул. „Екзарх Йосиф" 12 ще се проведе съвместно заседание на комисията към ВСС.

 

* * *
София /КРОСС/
Утре, 11 октомври, от 16.00 часа в залата на БСК на ул. „Алабин" 16-20 ще се проведе Срещата с представителите на университетите и колежите е по повод предложенията на БСК за реформи в образователната система.


* * *
София /КРОСС/
Утре, 11 октомври, от 8.00 часа в изложбен център Експо Баня София, бул. „Мария Луиза" 16 ще бъде открита изложбата „На светло", в която десет български дизайнери представят свои осветителни тела и мебели.


* * *
София /КРОСС/
Утре, 11 октомври, от Интер Експо Център ще започне международна специализирана изложба в областта на образованието и обучението за страните от Източна и Югоизточна Европа.

 

* * *
София /КРОСС/
Утре, 11 октомври, от 11.00 часа в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на Българска асоциация на сомелиерите (БАС).

 

* * *
София /КРОСС/
Утре, 11 октомври, от 11.00 часа в „София прес" ще се проведе пресконференция на проф. Велислав Минеков, председател на Контролната комисия към СБХ, на тема: „Безпринципното решение на СБХ за почетното членство на Бойко Борисов и Вежди Рашидов".

 


* * *
София /КРОСС/
Утре, 11 октомври, от 16.00 часа в залата на БСК на ул. "Алабин" 16-20, ще се проведе среща с ректорите на висшите учебни заведения, организирана от Българската стопанска камара.

 

* * *
Добрич/Варна /КРОСС/
Министърът на здравеопазването д-р Стефан Константинов ще посети Добрич и Варна. В МБАЛ Добрич в 10.30 часа той ще открие отделението по Медицинска онкология, а в 13.30 часа в УМБАЛ „Св. Марина" във Варна ще бъдат представени четири високотехнологични клиники.

 


* * *
Разлог /КРОСС/
Утре, 11 октомври, от 12.00 часа министърът на земеделието и храните д-р Мирослав Найденов ще посети дървопреработвателно предприятие Technowood.


* * *
София /КРОСС/
Утре, 11 октомври, кандидатпрезидентската двойка Румен Христов и Емануил Йорданов ще се срещне с ръководството на КНСБ от 16.00 часа в Централата на Конфедерацията. В 18.30 часа в Културен дом Красно село ще се проведе среща със СДС - София.

 


* * *
София /КРОСС/
Утре, 11 октомври, от 13.00 часа в сградата на КНСБ на пл. Македония №1 гражданската кандидат-президентска двойка Меглена Кунева и Любомир Христов ще се срещне с ръководството на КНСБ.

 


* * *
София /КРОСС/
Утре, 11 октомври, от 18.30 часа във волейболната зала „Левски - Сиконко" в София, ж.к „Люлин" 8 кандидатът за президент Алексей Петров ще се срещне с избиратели от района.

 

 

* * *
Пазарджик/Самоков /КРОСС/
Утре, 11 октомври, от 18.00 часа кандидатът за вицепрезидент от ГЕРБ Маргарита Попова ще бъде представена на предизборен концерт на партията в Пазарджик.
В 20.00 часа в зала „Арена Самоков" кандидатът за вицепрезидент от ГЕРБ Маргарита Попова ще бъде представена на предизборен концерт на партията.

 


* * *
Пазарджик /КРОСС/
Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов ще посети Доспат и област Пазарджик.

 


* * *
Плевен /КРОСС/
Утре, 11 октомври, председателят на НС на БСП Сергей Станишев ще посети област Плевен

 


* * *
Лом, Чипровци, Видин /КРОСС/

Утре, 11 октомври, кандидатът на РЗС Атанас Семов ще посети Лом, Чипровци и Белоградчик, а председателят на Централния предизборен щаб на РЗС Яне Янев - Видин.

 


* * *
Пловдив /КРОСС/
Утре, 11 октомври, от 16.00 часа кандидатът на БСП за кмет на Пловдив Георги Търновалийски ще посети Комплекса на незрящите хора в квартал „Изгрев".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.