• 11 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8145
  •  GBP / BGN 2.2728
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Цветан Цветанов ще посети област Пловдив

Цветан Цветанов ще посети област Пловдив

Пловдив /КРОСС/ На 12.10.2011 г. /сряда/ председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов ще посети Съединение. В 09:00 часа Цветанов ще разговаря с жителите на града на пл. ,,Съединение‘‘. На срещата ще присъстват кандидатът за кмет от ГЕРБ на Съединение Евгений Маринчешки, областният координатор на ГЕРБ - Пловдив област и народен представител Димитър Лазаров и общински съветници.

В 09:50 часа председателят на предизборен щаб ще се срещне с членове и симпатизанти на партията в с. Труд. Срещата ще се проведе на ул. ,,Никола Петков‘‘. На нея ще присъстват още кандидатът за кмет на партията за Марица Димитър Иванов и кандидат-кметът за село Труд Димитър Кутев.
В 11:30 часа Цветанов ще се срещне с членове и симпатизанти на ГЕРБ на пл. ,,Христо Ботев‘‘, град Калофер. На събитието ще присъстват кандидатът за кмет от ГЕРБ на Калофер София Димитрова и общински съветници.
В 12:10 часа Цветан Цветанов ще се срещне с жителите на Карлово на пл. ,,20-ти юли‘‘. На срещата ще присъстват още кандидатът за кмет на партията за Карлово Розалин Петков и кандидат-кметът за Сопот Диана Недкова.
В 14:00 часа председателят на предизборния щаб ще се срещне с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Брезово на пл. ,,Зл. Бояджиев‘‘. На събитието ще присъства кандидатът за кмет на Брезово от ГЕРБ Боян Ранделов.
В 15:00 часа Цветанов ще се срещне с жителите на Раковски. Срещата ще се проведе на пл. ,,България‘‘ и на нея ще присъства кандидатът за кмет на ГЕРБ за Раковски Иван Антонов.
В 16:00 часа Цветан Цветанов ще се срещне с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Садово на пл. ,,Бойко Панайотов‘‘. На събитието ще присъства кандидатът за кмет на Садово от ГЕРБ Георги Буков.

В 16:40 часа председателят на предизборния щаб ще се срещне с жителите на село Ягодово на площада. На срещата ще присъстват кандидатът за кмет на ГЕРБ за Родопи Пламен Спасов и кандидат-кметът на с. Ягодово Иванка Тотева.
В 17:15 часа Цветанов ще представи кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Росен Плевнелиев и Маргарита Попова на предизборен концерт на партията в Асеновград на пл. ,,Акад. Николай Хайтов‘‘. На събитието ще присъстват кандидатите за кметове и общински съветници от областта. За доброто настроение на публиката ще се погрижат Веселин Маринов, Орлин Горанов, ансамбъл ,,Българе‘‘, актьорите Зуека, Васил Драганов, Мария Игнатова и техни колеги.
В 18:50 Цветан Цветанов заедно с Росен Плевнелиев и Маргарита Попова ще посетят мобилния предизборен щаб на ГЕРБ в Пловдив на ул. ,,Княз Александър Батенберг‘‘. На събитието ще присъства и кандидатът за кмет на Пловдив от ГЕРБ Иван Тотев.
В 19:30 часа председателят на предизборния щаб ще представи Плевнелиев и Попова на предизборен концерт на партията в Пловдив. На сцената ще излязат още кандидатът за кмет на Пловдив Иван Тотев и листата общински съветници. За доброто настроение на публиката ще се погрижат Графа, Веселин Маринов, ансамбъл ,,Българе‘‘, актьорите Димитър Рачков, Иван Радоев, Руслан Мъйнов и техни колеги любимци на българската публика. Концертът ще се проведе в Античния театър.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.