• 16 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8056
  •  GBP / BGN 2.2785
  •  CHF / BGN 1.9957
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

За разумни и честни избори призова Цветан Цветанов

За разумни и честни избори призова Цветан Цветанов

Велинград /КРОСС/ Тези избори са изключително важни, защото са свързани с местната власт и развитието на районите през следващите четири години. Това заяви във Велинград председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов. Пред жителите на града той подчерта, че от избора им зависи бъдещето и развитието на Велинград. Важно е да знаете, че работодател на кмета и съветниците сте вие, каза още Цветан Цветанов. По думите му хората трябва да подкрепят прозрачен като работа и инициативен кмет. Кметът, който ще изберете трябва да знае как се използват възможностите на европейските фондове и подкрепата на държавата, допълни председателят на предизборния щаб. Той призова хората да гласуват с разума си на 23 октомври, защото възможностите за поправка са след 4 години. Цветан Цветанов обърна внимание на това, че опонентите на ГЕРБ не предлагат реални политики като алтернатива и не се интересуват от национално-отговорната политика.

Във Велинград Цветан Цветанов представи кандидата на ГЕРБ за кмет Ангел Даскалов. Той изтъкна, че Даскалов е изключително почтен, знаещ и можещ човек. Председателят на предизборния щаб подчерта, че натрупания опит на Даскалов като народен представител и създадените контакти ще му бъдат от полза в бъдещето управление.

На жителите на Велинград Ангел Даскалов обеща геотермално отопление и възстановяване на езерото „Клептуза". Част от мерките, които предвижда кандидатът за кмет в програмата си за управление на общината са разкриване на нови работни места, както и възстановяване и подмяна на ВиК мрежата. Пътната инфраструктура и развиването на туризма също са сред основните му приоритетите му за развитието на Велинград.

На срещата във Велинград присъства и областният координатор на ПП ГЕРБ-Пазарджик Иван Иванов.

Преди да се срещнат с жителите на Велинград Цветан Цветанов, Ангел Даскалов и Иван Иванов посетиха Сърница, където обявиха подкрепата си за каниддата за кмет Мустафа Аликанов. И двете срещи преминаха при изключителен интерес.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.