• 14 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8118
  •  GBP / BGN 2.2736
  •  CHF / BGN 1.9990
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Предстоящи събития в страната за утре, 12 октомври

Предстоящи събития в страната  за утре, 12 октомври

Букурещ
В Букурещ ще се проведе съвместно заседание на правителствата на Република България и Република Румъния. Предвидени са двустранни работни срещи между двамата премиери и между отделните министри, по време на които ще бъдат обсъдени въпроси от взаимен интерес. Предвид съвместното заседание редовното заседание на Министерски съвет в София ще се проведе в четвъртък.

 

* * *
София /КРОСС/
Утре, 12 октомври, от 11.00 часа в големия салон на Българската академия на науките на ул. „15 ноември" 1 председателят на Народното събрание Цецка Цачева ще бъде гост на тържественото честване на 142-та годишнина на Българската академия на науките.

 

* * *
София /КРОСС/
Утре, 12 октомври, от 9.45 часа в Гранд Хотел София, зала Сердика, ще бъде представена уникална платформа с дигитализирано образователно съдържание за деца с увреден слух от началното образование, разработена в рамките на проект.

 

* * *
София /КРОСС/
Утре, 12 октомври, европейският комисар Дачиан Чолош, отговарящ за Селското стопанство и развитието на селските райони, ще представи предложението на Европейската комисия за реформа на Общата Селскостопанска Политика (ОСП) на Европейския съюз след 2013г.
Пресконференцията на комисар Чолош ще бъде предавана на живо от 13:30 часа в зала „Роял 1" на хотел Шератон в София. Организатори са Представителството на Европейската комисия в България.

 

* * *
София /КРОСС/
Утре, 12 октомври, от 18.30 часа в Столична Библиотека, зала „Вяра" (София, площад „Славейков"4) ще започне представяне на проекта „Да пием турско кафе" с дебат за толерантността към „другия" и „различния".


* * *
София /КРОСС/
Утре, 12 октомври, от 9.00 часа пред Клиниката по ревматология на МБАЛ „Св.Иван Рилски" на ул. „Урвич"13 в София, представители на Организацията на пациентите с ревматологични заболявания в България ще засадят дърво по случай Световния ден за борба с артрита.
От 11.30 часа в сградата на БТА на бул. „Цариградско шосе" ръководството на Организацията на пациентите с ревматологични заболявания в България ще даде пресконференция.

 

* * *

София /КРОСС/
Утре, 12 октомври, от 15.00 часа ще се проведе редовният брифинг на ЦИК.

 

* * *
София /КРОСС/
Утре, 12 октомври, от 10.00 часа в зала 10 на НДК в София кандидатът на БСП за президент Ивайло Калфин ще присъства на конференция на КТ „Подкрепа", след което от 11.30 часа ще разговаря с представители на КНСБ в централата на Синдиката.
От 14.00 часа кандидатът на БСП за президент ще се срещне с представители на КРИБ в сградата на Конфедерацията на ул. „Хан Аспарух" №8 в столицата. По- късно през деня Ивайло Калфин ще посети Добрич, където от 18.30 часа ще се срещне с избиратели в Органовата зала в града.
Кандидатът на БСП за вицепрезидент Стефан Данаилов ще бъде във Врачанска област. От 12.00 часа той ще участва в общоградска среща в Дома на културата в Бяла Слатина. От 13.30 часа Стефан Данаилов ще посети Борован, а в 16.00 часа ще разговаря с културни дейци от Враца в Дома на културните дейци в града. В 17.15 часа в предизборния клуб на БСП във Враца /ул. Мито Цветков 2, ет.2/ ще започне срещата на кандидата на БСП за вицепрезидент с кандидатите на БСП за кметове от общината и с кандидатите за общински съветници.

 


* * *
София /КРОСС/
Утре, 12 октомври, от 19.00 часа в Народния театър кандидатът за кмет Владимир Каролев е поканил 300 свои фенове на постановката по Оскар Уайлд „Идеалният мъж".

 

* * *
София /КРОСС/
Утре, 12 октомври, от 12.00 часа в подлеза на ул. „Гео Милев" и ул. „Черковна" (от страната на фитнес центъра в сградата на бившата баня), Николай Пехливанов, кандидатът на ПП „Атака" за кмет на София, ще даде пресконференция за проблемите със сигурността в града.

 

* * *
София /КРОСС/
Утре, 12 октомври, от 14.00 часа в БСК ще проведе среща с кандидатпрезидентската двойка Росен Плевнелиев - Маргарита Попова, издигнати от ПП ГЕРБ.

 

* * *
София /КРОСС/
Утре, 12 октомври, от 10.00 часа в зала 10 на НДК (от вход А3, асансьори 8 и 9) КТ „Подкрепа" организира дебат между кандидат-президентите на тема: „Социално-икономическото развитие на България през следващите 5 години".

 

* * *
Пловдив /КРОСС/
Утре, 12 октомври, БСП представя кандидата си за кмет на Пловдив Георги Търновалийски и цялата си листа от 51 кандидат-общински съветници с политически хепънинг в район „Източен", съобщиха от партията. Събитието с мото „По-добри условия, за добър живот", с отличителен знак „№8", е в сряда (12 октомври) в квартал „Гладно поле". В 17.30 сцената оживява със спектакъла „Ние, врабчетата" на театър „Трупа без хралупа". В 18.00 часа първи пред жителите на Източен застава кандидатът за кмет на Пловдив, на Пловдив - отворен към хората, отворен към бизнеса, отворен към света - кметът с номер 8 Георги Търновалийски.

 

* * *
Асеновград/Пловдив /КРОСС/
Кандидатите за президент и вицепрезидент от ГЕРБ Росен Плевнелиев и Маргарита Попова ще посетят Асеновград.


* * *
Пловдив /КРОСС/
Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов ще посети Пловдивска област.

 

* * *
София /КРОСС/
Утре, 12 октомври, от 12.00 часа в София Прес кандидатът за кмет на София от Синята коалиция Прошко Прошков ще даде пресконференция на тема „Къде изтичат парите на софиянци?".
На пресконференцията ще присъстват и кандидатите за общински съветници Владимир Кисьов и ген. Атанас Атанасов.

 

* * *
София /КРОСС/
Утре, 12 октомври, кандидатът за кмет на София от ГЕРБ Йорданка Фандъкова ще се срещне с ръководството и служителите на модна къща „Агресия". Срещата ще се проведе във фабриката на бул. „Рожен" 2 от 14.00 часа.
Фандъкова ще се срещне и с ръководството и служителите на „Софарма". Срещата ще се проведе във фабриката на бул. „Илинденско шосе" 16.00 от 17.10 часа.

 


* * *
Шумен /КРОСС/
Утре, 12 октомври, от 12.00 часа председателят на НС на БСП Сергей Станишев ще посети предизборния център на партията в Шумен.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.