• 17 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8000
  •  GBP / BGN 2.2782
  •  CHF / BGN 1.9913
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Персонални антифони за всяка една звезда от "Непобедимите 2"

Персонални антифони за всяка една звезда от "Непобедимите 2"

/КРОСС/ Измериха ушите на всички екшън герои от "Непобедимите 2". Това се случи на снимките край Пловдив.

Две служителки на фирма за изработване на антифони бяха привикани на снимачната площадка на летище Крумово, за да изработят персонални заглушители за всяка от звездите.

Защитните устройства са им нужни заради бясната пукотевица в най-зрелищните финални сцени от лентата. Заснемането им събра вчера накуп в Пловдив 7 холивудски екшън звезди - Арнолд Шварценегер, Брус Уилис, Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтъм, Чък Норис, Долф Лундгрен и Тери Крюз, пише "24 часа"

В тяхната компания се подвизаваше и азиатка с чертите на Луси Лиу.

Рано сутринта камерите се завъртяха за кратко на вертолетната база край Крумово. По обяд пък пред гражданското летище бе разположен военен хеликоптер "Кугар". Пред него позиция заеха 7 актьори, вдигнали застрашително автомати. Неколкостотин статисти бяха пръснати зад тях с чанти и сакове пред входа на терминала.

"Щом чуете стрелба от вертолета, хуквате да бягате в различни посоки. Само да не изпразните кадъра", инструктираше ги актьорът Александър Косев, известен като д-р Филипов от "Клиника на третия етаж".

Около 13,30 ч на снимачната площадка пръв измежду звездите пристигна Брус Уилис и помаха на чакащите репортери от колата. След него луксозни джипове, черни мерцедеси и аудита докараха един по един Долф Лундгрен, Джейсън Стейтъм и другите екшън величия. Най-ларж се оказа Силвестър Сталоун, който свали стъклото на возилото си и позволи да бъде сниман, нахлупил барета.

Веднага след пристигането Стейтъм поздрави и прегърна дружески Брус Уилис. После се остави да му окачат на кръста огромен нож и да го приготвят за екшън сцената. Двама души от техническия екип се суетяха около него да му навлекат якето и цялото снаряжение.

За първи път всички екшън звезди от 90-те се събират заедно, и то в България, каза продуцентът на "Непобедимите 2" Лес Уелдън и похвали природата и професионалистите у нас. Той уточни, че 90% от втората част на екшъна са заснети в България. Преди да дойде тук, екипът работил седмица в Китай.

Близо 1000 статисти от Пловдив са били цанени за масовите сцени на летището срещу 30 лв. надница на ден.

Вчера Андреана и Цветина понесоха геройски мразовития вятър и дъжда на снимачната площадка с надежда да зърнат любимците си от екшън филмите.

Вече видяхме Лундгрен и Сталоун, хвалят се 8-класникът Пламен Русев и 10-класничката Гергана Трайкова. Те качили в профилите във фейсбук информацията, че са се снимали във филм със звездите. Сега чакат да се видят в продукцията, която ще тръгне идния август.

Снимките на екшъна вчера не попречиха на редовния полет от Лондон. Пътниците от него пристигнаха точно в разгара на репетициите за предстоящата пукотевица пред камерите. Мъж се заблуди в навалицата от статисти и кинаджии къде да посрещне сина си и вместо на терминала, се озова сред вдигнатите на крак за снимките 3 линейки, 3 коли с огнеборци от Пловдив, Асеновград и една реквизитна пожарна от киноцентър "Бояна".

 

СВЪРЗАНИ МАТЕРИАЛИ
ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.