• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Доган: ДПС разполага с достатъчно подготвени кадри, които да решават проблемите на хората в общините

Доган: ДПС  разполага с достатъчно подготвени кадри, които да решават проблемите на хората в общините

Бенковски /КРОСС/ Пред местната власт сега има нови предизвикателства и ДПС се намира в такъв етап от развитието си , че вече разполага с достатъчно подготвени и отговорни кадри, които със силата на местната власт, да решават проблемите на хората в общините и това са кадри които са овладели инструментариума, възможностите на местната власт. Това заяви пред събралите се жители на община Кирково лидерът на ДПС Ахмед Доган, където се проведе многолюден митинг на ДПС. За да подкрепят кандидата за кмет на общината Сали Рамадан, кандидатите за общински съветници и за кметове на населени места, дойде лидерът на ДПС Ахмед Доган с екипа си от Националния предизборен щаб - зам.-председателите на ДПС Христо Бисеров, Алиосман Имамов и Лютви Местан, народните представители Искра Михайлова и Нигяр Джафер и секретарят на ЦОБ Мустафа Карадайъ, както и народният представител от многомандатен избирателен район Кърджали Юнал Тасим и областният председател на ДПС Кърджали Бахри Юмер.
Трябва да дадете много ясен урок на тези, които за една нощ преминаха в друга партия в името на личния си интерес, подчерта още Доган и призова избирателите да отправят към кметовете все по-високи изисквания, за да могат да бъдат решени проблемите с безработицата, социалната инфраструктура, за да стане по- добро качеството на живот в общината.
Лютви Местан от своя страна призова хората от с. Бенковски с вота си да дадат своя глас за възстаноявяването на политическата нормалност в държавата, защото ДПС е политическата сила, която днес има подготвените хора и капацитета да се управлява общината.
Ораторите на предизборния митинг Христо Бисеров, Юнал Тасим, Нигяр Джафер, Алиосман Имамов и Искра Михайлова говориха за проблемите, с които трябва да се справят хората в малките населени места, провала на управлението в сферата на земеделието, на политиката по отношение на тютюнопроизводителите, проблемите, свързани със здравеопазване и безработица. Те се спряха на това, как трябва да се използват европейските програми и каква трябва да е силата на местната власт за решаването на проблемите на местните хора.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Yuestina

Cheers pal. I do appreciate the wtrinig.

13.04.2012 14:12:53

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.