• 13 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8118
  •  GBP / BGN 2.2736
  •  CHF / BGN 1.9990
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Предстоящи събития в страната за утре, 14 октомври

Предстоящи събития в страната  за утре, 14 октомври

Пловдив /КРОСС/
Утре, 14 октомври, министър-председателят Бойко Борисов ще посети Пловдив и ще присъства на церемония по стартирането на строежа на Учебно спортно-тренировъчната зала на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски" и на официалното откриване на нов производствен корпус на Биомашиностроене АД.

 

* * *
Стара Загора /КРОСС/
Утре, 14 октомври, премиерът Бойко Борисов и еврокомисарят за регионална политика Йоханес Хаан ще присъстват на официалната церемония, с която ще бъде пуснат в експлоатация пътен възел „Стара Загора", част от ЛОТ 2 на АМ „Тракия".

 


* * *
София /КРОСС/
Утре, 14 октомври, от 11.45 часа в Гранитна зала на Министерски съвет ще се проведе съвместна пресконференция на Министър-председателят Бойко Борисов и еврокомисаря по регионалното развитие Йоханес Хан.

 

 

* * *
София /КРОСС/
Утре, 14 октомври, от 11.00 часа ще се проведе извънредно заседание на Народното събрание, посветено на парламентарен контрол.

 

 

* * *
София /КРОСС/
Утре, 14 октомври, от 9.00 часа в Софийския храм „Св. Петка - стара" архиерейска света литургия за празника Петковден ще оглави Негово преосвещенство Знеполски епископ Йоан.

 

 

* * *
София /КРОСС/
Утре, 14 октомври, от 10.00 часа в Българска академия на науките, Централен салон, ул. „15-ти ноември" №1 Ректорът на Технически университет - София проф. д-р инж. Марин Христов ще открие младежка национална конференция „Младежта на България, европейското ни развитие и иновативни постижения".

 

 

* * *
София /КРОСС/
Утре, 14 октомври, от 10.15 часа в заседателната зала на МВР ще се проведе на тема „Организационни мерки на МВР за законосъобразно протичане на изборния процес".

 

 

* * *
София /КРОСС/
Утре, 14 октомври, от 10.30 часа в централата на СИБАНК на бул. Цар Борис ІІІ №1 ще бъде подписано ново споразумение между CИБАНК и Европейската инвестициионна банка (ЕИБ) за кредитна линия в размер на 30 млн. евро в подкрепа на малките, средни и междинни (с до 3 000 служителя) предприятия.

 

 

* * *
София /КРОСС/
Утре, 14 октомври, от 11.00 часа в сградата на Конфедерацията на независимите синдикати в България на пл. „Македония" 1 ще бъде поставено началото на Образователната кампания на КНСБ „Моето първо работно място", випуск 2011/2012.

 

 

* * *
София /КРОСС/
Утре, 14 октомври, от 11.30 часа на терминал 1 - обществена зона „Пристигане" на Летище София „Летище София" ЕАД и Общинско предприятие „Туристическо обслужване" при Столична община ще открият съвместен Център за летищна и туристическа информация на Летище София, Терминал 1.

 

 

* * *
София /КРОСС/
Утре, 14 октомври, от 11.15 часа в зала „Запад" на Народното събрание европейският комисар по бюджет и финансово планиране Януш Левандовски ще се срещне с Комисията по европейските въпроси и контрол на европейските фондове и с Комисията по бюджет и финанси.

 

 

* * *
София /КРОСС/
Утре, 14 октомври, от 12.30 часа в хотел „Арена ди Сердика" ще се проведе пресконференция в рамките на семинар "Ролята на Евроюст в борбата с организираната престъпност и тероризма, нови предизвикателства в сферата на съдебното сътрудничество и съдебно сътрудничество с трети страни", организиран от Евроюст и Прокуратурата на Република България.

 

 

* * *
София /КРОСС/
Утре, 14 октомври, от 12.30 часа в „Кемпински Хотел Зографски" ще се проведе пресконференция в рамките на годишна среща на Международния борд на директорите на „Менса Интернешънъл", световната организация за хора с висок коефициент на интелигентност.

 

 

* * *
София /КРОСС/
Утре, 14 октомври, от 13.00 до 13.30 часа в зала „Мусала" на хотел „Хилтън" ще се проведе заключителната пресконференция след приключване на изнесено заседание на Бюрото на Групата на Европейската народна партия.

 

* * *
София /КРОСС/
Утре, 14 октомври, от 14.00 часа в Конферентната зала на Съдебната палата ще се проведе заседание на годишната конференция на Мрежата на председателите на върховните съдилища на страните-членки на ЕС.

 

* * *
София /КРОСС/
Утре, 14 октомври, от 15.00 часа в аула "Максима" на Университета за национално и световно стопанство (УНСС) Петър Лозанов ще представи новата си комуникационна платформа Webclub.bg.

 

* * *
София /КРОСС/
Утре, 14 октомври, от 17.00 часа в Заседателна зала № 2 на Софийския университет „Св. Климент Охридски" ще се проведе публична лекция на проф. Фабрис Пато от Френската академия на науките - Париж.

 

 

* * *
София /КРОСС/
Утре, 14 октомври, от 11.00 часа в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на Съюз на слепите в България.

 

 

* * *
София /КРОСС/
Утре, 14 октомври, от 11.00 часа в „София прес" ще се проведе пресконференция на Ангел Йорданов на тема: „Още разкрития около личността и действията на кандидат-президента и обвиняем по делото „Октопод" Алексей Петров".

 

 

* * *
Ботевград /КРОСС/
Утре, 14 октомври, от 15.00 часа в Ботевград, на площадката при отбивката на път Е79 министърът на околната среда и водите Нона Караджова ще участва в церемонията за първа копка на завод за сепариране и предварително третиране на отпадъци в Ботевград, с което стартира изпълнението на проекта „Регионален център за рециклиране на отпадъците" на община Ботевград.

 

 

* * *
Варна/Нови пазар /КРОСС/
Утре, 14 октомври, от От 10.00 до 11.00 часа френската евродепутатка Мишел Ривази от групата на Зелените в Европарламента ще бъде на среща с хората, започнали протеста срещу добив на шистов газ у нас. От 12.00 часа тя ще бъде на входа на Морската градина във Варна, за да се запознае с младежи, които организират граждански акции срещу шистовия газ. От 12.30 часа Мишел Ривази ще даде пресконференция в залата на хотел Одесос.

 

 

* * *
Русе /КРОСС/
Утре, 14 октомври, от 14.00 часа в галерия „Приятели" ще се проведе инициатива в рамките на Европейската нощ на прилепите.

 

 

* * *
Севлиево /КРОСС/
Утре, 14 октомври, от 10.00 часа на пл. „Свобода" с ритуал за издигане знамето на Севлиево ще започне отбелязването на празника на града. В 11.00 часа ще бъде направена първа копка на бъдещия парк „Казармите". За 14 часа е насрочено откриването на Парка на тиквата. От 18.00 часа на панаирната естрада концерт ще изнесе оркестър „Канарите".

 

 

* * *
Стара Загора /КРОСС/
Утре, 14 октомври, от 12.00 часа заместник-министърът на здравеопазването д-р Кирил Добрев ще открие реновираните Клиника по неврология и Втора вътрешна клиника, както и отделението по физиотерапия и рехабилитация в УМБАЛ Стара Загора.

 

 

* * *
Троян /КРОСС/
Утре, 14 октомври, от 15.00 часа на въжения мост на река Осъм в гр. Троян министърът на околната среда и водите Нона Караджова ще присъства на официалното откриване на мерилен мост на река Осъм - съоръжение, което е част от системата на Националния институт по метеорология и хидрология /НИМХ/ при БАН за количествения мониторинг на водите в страната. В 16.00 часа, в рамките на посещението си в града, министър Караджова ще бъде гост на ученици от СОУ „Св. Климент Охридски" от екипа на проекта „Две шепи вода", с който те се включиха в кампанията на МОСВ „Обичам природата, и аз участвам". В 17.30 часа, министър Караджова ще се присъедини към общоградското тържество на площада по случай Празника на град Троян. Ще присъства и еврокомисарят Кристалина Георгиева.

 

 

* * *
Троян /КРОСС/
Утре, 14 октомври, от 18.00 часа в пешеходната зона на централния градски площад „Възраждане" ще бъде открита Ретроспективна изложба Троян в светлина, посветена на 100-годишнината от електрификацията на града и 85-годишнината от основаването на Воден синдикат.

 

 

* * *
Берковица /КРОСС/ Министърът на труда и социалната политика Тотю Младенов ще посети Дом за деца и младежи с умствена изостаналост в Берковица, обл. Монтана, утре, 14 октомври 2011 г., в 14:00 часа.

 

 

* * *
София /КРОСС/
Утре, 14 октомври, от 9.00 часа в столичния хотел „Хилтън" кандидатът за кмет на София от ПП ГЕРБ Йорданка Фандъкова ще присъства на изнесеното заседание на бюрото на групата на ЕНП.

 

 

* * *
София /КРОСС/
Утре, 14 октомври, от 11.30 часа в столичния парк "Заимов" ще бъде открита изложбата „Духът на мястото - genius loci. Европейски практики и тяхното място в града. Нови десни политики за развитие на София." . Ще присъства кандидатът на Синята коалиция за кмет на София Прошко Прошков и евродепутатът Надежда Нейнски.
В 16.00 часа Прошко Прошков ще се срещне със симпатизанти от район Слатина пред хотел „Плиска".
В 16.30 часа кандидатът за кмет Прошко Прошков ще присъства на концерт, организиран от район Илинден в парк "Св. Троица". Участници в концерта ще са танцови състави от читалище „Гоце Делчев".

 

 

* * *
София /КРОСС/
Утре, 14 октомври, от 13.00 часа на езерото „Ариана" (ъгъла на бул. „Цариградско шосе" и бул. „Евлоги Георгиев") Николай Пехливанов, кандидатът на ПП „Атака" за кмет на София, ще даде пресконференция за проблемите с градските паркове.

 

 

* * *
София /КРОСС/
Утре, 14 октомври, от 17.30 часа на бул. „Опълченска" и ул. „Пиротска" кандидатът за кмет на София от ГЕРБ Йорданка Фандъкова ще присъства на предизборна среща - концерт в район Възраждане.

 

 

* * *
София /КРОСС/
Утре, 14 октомври, от 10.00 часа в Дома на науката и техниката, ул. "Георги Сава Раковски" № 108, зала 106, ще се проведе дискусия на тема: "Транспорт, трафик и инфраструктура - София 2011". На срещата дискусия ще участват кандидатът за кмет на София от БСП Георги Кадиев и браншови организации.

 

 

* * *
Благоевград /КРОСС/
Кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Росен Плевнелиев и Маргарита Попова ще посетят Благоевград.

 

 

* * *
Благоевград /КРОСС/
Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов ще посети област Благоевград.

 

 

* * *
Тетевен, Плевен /КРОСС/
На 14 октомври /петък/ кандидатът на РЗС за президент Атанас Семов и председателят на РЗС Яне Янев ще посетят Тетевен и Плевен. В 17.00 часа ще се срещнат с членове и симпатизанти на партията на площада в Тетевен.

 

 

* * *
Варна /КРОСС/
От 12.30 часа в залата на хотел „Одесос" във Варна кандидатът на БСП за президент Ивайло Калфин и евродепутатът от Групата на Зелените в ЕП Мишел Ривази ще дадат пресконференция за опасностите от добива на шистов газ. По- рано през деня Калфин и Ривази ще посетят Нови пазар, където от 10.00 часа ще разговарят с граждани пред общината.
От 13.30 часа Ивайло Калфин ще се срещне с представители на Тракийското дружество в Тракийския дом във Варна, след което от 14.30 часа кандидатът на БСП за президент ще разговаря с представители на женски дружества в Галерия „Римски път".
От 16.00 часа Ивайло Калфин ще изнесе лекция във Варненския свободен университет. От 18.00 часа кандидатът на БСП за президент ще участва в митинг-концерт във Фестивалния комплекс във Варна. На същото място в 20.00 часа започва срещата на Калфин с интелектуалци.

 

 

* * *
Кърджали /КРОСС/
Утре, 14 октомври, от 10.00 ч. в Зала 2 на хотел „Арпезос" в Кърджали кандидатът за президент Алексей Петров ще даде пресконференция. В 13.00 ч. в конферентната зала на хотел „Кипарис" в Смолян Алексей Петров ще се срещне с журналисти. В 14.00 ч. в Залата на Планетариума в Смолян кандидатът за президент ще се срещне с граждани. В 17.00 ч в конферентната зала на хотел „Урал" в Мадан Алексей ще се срещне с избиратели от региона.

 

 

* * *
Кюстендил /КРОСС/
Кандидатът за вицепрезидент на ГЕРБ Маргарита Попова ще посети Кюстендил. В 14.10 часа Попова ще се разходи из централната градска част на града, за да се срещне и разговаря с членове и симпатизанти на ГЕРБ. В 14.45 часа Маргарита Попова ще се срещне с ръководството и работниците на завод „Евростил" на ул. „Христо Ботев" 51.

 

 

* * *
Перник /КРОСС/
Кандидатът за втори мандат за кмет на Перник Росица Янакиева ще открие напълно обновен киносалон.

 

 

* * *
Пловдив /КРОСС/
В 16.30 часа в парк „Белите брези" ще се проведе детски спектакъл, организиран от БСП - Пловдив. В 17.00 часа ще бъде представен кандидатът на БСП за кмет на Пловдив Георги Търновалийски.
В 19.00 часа в ресторант „Огледалото" лидерът на пловдивските социалисти Атанаска Тенева и кандидатът на БСП за кмет на Пловдив Георги Търновалийски ще участват в караоке парти.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.