• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Новият сезон в Софийската опера и балет е изключително богат на премиери

Новият сезон в Софийската опера и балет е изключително богат на премиери

 

София /КРОСС/ В Софийската опера и балет стартира новият сезон 2011/2012 и в сто и двадесет и първата годишнина на българското оперно дело.

 

Операта и Балета  са изкуства, които  не могат да бъдат сравнявани нито с едно от другите изкуства като киното, драматичния театър или симфоничните концерти. Уникалността на оперните и балетните спектакли като най-сложна форма на изпълнителско умение и организация  очароват и привличат също така уникална  публика от най-различни възрасти. Публиката от цял свят, която  обича и търси повече от всякога Операта и Балета  със закупуването на своите билети, естествено инвестира и помага за тяхното съществуване, развитие и дълъг живот.

Софийската опера и балет се гордее със своята публика и традицията, която заедно градят като част от националната ни и европейска идентичност.  Особена страст и кауза е да си посветен и обречен на тази професия, а за публиката,  това е  още по-голяма страст и  сливане в ритуално действо и мисия на поклоничество.

 

Но за да ви имаме вас -   скъпи приятели на Операта и Балета, а вие – вашия Театър –Софийската опера и балет е необходима и много работа, освен удоволствието от срещите ни в залата и от сцената. Опитахме се за първи път, да създадем една система за постоянна връзка с вас – нашата публика, като имаме предоставения ни лично от вас е мейл контакт.

Благодарение на това, 7000 -  искаме да ви наричаме вече абонати, редовно получавате информация и покани за нашите спектакли, а вие ни изпращате вашата любезна благодарност, впечатления и желания.

Искаме да ви предложим една не съвсем нова за вас световна практика, но за нас жизнено важна в планирането, реализацията и сигурността на творческата ни и финансова организация.

 

Предлагаме ви АБОНАМЕНТНА СИСТЕМА от цикли за премиерните  ни спектакли, което за вас ще бъде много удобна за да сте сигурни за вашите кресла в залата, икономически изгодно с привилегиите: разходка зад кулисите; среща и снимки с участващите артисти , както и  намаленията на цените специално за вас, но и като личния ви принос и гаранция, че сте част от нас, като наша, постоянна и вярна публика.

 

Новият сезон 2011/2012 е изключително богат на премиери и поддържани в репертоара световни шедьоври на оперната и балетна съкровищница.  Имате щастливия шанс за избор на вашата лична или фамилна абонаментна карта и свободно да се организирате с посещенията си в предпочитания цикъл, заедно с нашия труд посветен изцяло на вас – публиката на Софийската опера и балет.

 

А за най-малките ни зрители (имаме старт с почитатели и от две годишна възраст) – бъдещата ни публика, сте свидетели, не само с огромното количество и колко много спектакли за вашите деца  създадохме, но и колко пламък с изкуството на Операта и Балета,  в чистите им и нежни души запалихме.

 

Очакваме ви в новия сезон със здраве, удоволствие и щастливи срещи във Вашата Опера.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.