• 22 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8003
  •  GBP / BGN 2.2891
  •  CHF / BGN 1.9788
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Прошков: „Топлофикация София” трябва да е там, където не е Бойко Борисов

Прошков: „Топлофикация София” трябва да е там, където не е Бойко Борисов

 

 

София /КРОСС/ Най-много пари от бюджета на София трябва да се дават за проходимост – развитие на транспорта, инфраструктурни промени, проходимост по тротоарите. Ние имаме бариери пред нашето движение. Това каза Прошко Прошков, кандидат за кмет на София от Синята коалиция, в интервю за Дарик радио, „Седмицата”. По повод взрива на колата на журналиста Сашо Диков и дали трябва да има по-голямо видеонаблюдение, Прошков коментира, че такова би трябвало да има и то да се засили. По думите му могат да пострадат и невинни граждани.

На въпрос какъв трябва да бъде процентът от данъците на софиянци, който да остава в София, Прошко Прошков заяви, че по време на управлението на Костов този процент е бил 50 и никой не е страдал от това. „След като Борисов беше предложил същото, трябваше да го изпълни. Аз също ще кажа 50%”, добави кандидатът на Синята коалиция.

По отношение цената на билетчето за градския транспорт Прошков заяви, че няма как да увеличи цената му без реформи. „Маршрутки има в африканските столици, в европейски столици такова нещо не съм виждал”, заяви Прошко Прошков.

И според Прошков София има нужда от нов кампус. „Искам студентите да работят в този кампус. Всички от общежитията вън, но за частните няма какво да се направи”, добави още Прошко Прошков.

По думите на Прошков „Топлофикация София” трябва да е там, където не е Бойко Борисов. „Той винаги се отървава”, добави Прошков.

На въпрос дали София трябва да си има банка, синият кандидат заяви, че столицата трябва да си я върне. 

 

„Софийски имоти” не ни трябват, тази общинска фирма е излишна. Това каза Прошков в отговор на въпрос коя фирма трябва да се премахне. „Край на „Софийски имоти”, подчерта Прошков. 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.