• 04 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Кунева: Гласът е правомощието, което дава възможност на президента да свърши нещо

Кунева: Гласът е правомощието, което дава възможност на президента да свърши нещо

 

София /КРОСС/  Правомощието, което дава възможност на президента да свърши нещо, е гласът. Това, че той може във всеки момент да каже какво мисли. Това заяви в предаването "На четири очи" по Нова телевизия кандидатът за президент Меглена Кунева.

Тя коментира взрива с колата на Сашо Диков: "Изчерпа се търпението ни, няма никакви разкрития от предишните взривове. Така повече не може. Сашо Диков не просто е много добър журналист, той е символ на едно поколение и когато точно срещу него има такава атака, нещата са още по-грозни и ярки. Възможно е други да се уплашат вместо него".

На въпрос какво точно може президентът да направи за икономиката и дали не преиграва Меглена Кунева с това, тя отговори: "Какво щяхте да мислите за мен, ако кажа, че президентът трябва да се занимава с културните коридори, например? От януари до юни обикалях в страната и безработицата можеше да я пипнеш. Светът е икономика".

Конкурентоспособността ни е най-ниска в ЕС, сочат проучванията. Бизнес климатът е изключително затруднен заради безредието и честата смяна на законите, смята кандидатът за вицепрезидент Любомир Христов. 

Бих искала да работя с МС, за да направим един план, да се даде една линия, която няма да дам да се пресича, подчерта Кунева.

По повод идеята да се иска отчет как се харчат парите на хората, тя каза: „Струва ли ви се, че знаем как се харчат парите, ако в ДФ "Земеделие" се появи човек като Калина Илиева?”.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.