• 18 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 24°C

Предстоящи събития в страната за днес

Предстоящи събития в  страната за днес

 

***

Елин Пелин /КРОСС/  Министър-председателят Бойко Борисов ще открие реконструираната водопроводна мрежа на с. Габра в община Елин Пелин. Ще присъства и министърът на земеделието Мирослав Найденов. Строително-ремонтните дейности са извършени със средства от мярка 321 „Основни услуги за населението и икономиката в селските райони” по Програмата за развитие на селските райони 2007-2013 г.

***

 

София /КРОСС/ От 9.30 часа в зала „Сердика” на хотел „Шератон” ще започне конференция на тема „Демографски предизвикателства и пазарът на труда в контекста на Стратегия „Европа 2020”. Събитието е организирано от Икономическия и социален съвет на България, Европейския икономически и социален комитет и Представителството на Европейската комисия в България и ще бъде открито от министър Тотю Младенов.

***

 

София /КРОСС/ От 10.00 часа в зала „Александър“ на хотел „Радисън” в София зам.-министърът на земеделието и храните Светлана Боянова ще открие семинар „Европа финансира биологичното земеделие”, който е част от кампанията „БиоМания 2011”.

***

 

София /КРОСС/ От 10.00 часа в зала „Роял 1” на х-л „Шератон” Управляващият орган на Оперативна програма „Административен капацитет” ще даде пресконференция.

***

 

София /КРОСС/ От 11.00 часа Националното ръководство на ДСБ ще даде специална пресконференция в централата на партията на бул. „Витоша” 18, вход от към ул. „Кърниградска”.

***

 

София /КРОСС/ От 12.00 часа в хотел „Дедеман Принцес София” министърът на труда и социалната политика Тотю Младенов ще даде началото на Информационна кампания по схема „Безопасен труд” на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”.

***

 

София /КРОСС/ От 12.00 часа в Министерството на здравеопазването ще се проведе пресконференция за осигуряването на първия циклотрон за производство на радионуклеиди в България.

***

 

София /КРОСС/ От 12.00 часа в обществена зона „Пристигане” на Терминал 1 на летище София, ще бъде открит информационен център за летищна и туристическа информация. Центърът е съвместен проект на „Летище София” ЕАД и Общинско предприятие „Туристическо обслужване” при Столична община.

***

 

София /КРОСС/ От 14.00 часа министърът на земеделието и храните д-р Мирослав Найденов ще се срещне с ръководството на Националното ловно-рибарско сдружение – Съюз на ловците и риболовците в България, съобщиха от министерство. Срещата ще бъде в сградата на съюза на бул. „Витоша” 31-33 в София.

***

 

София /КРОСС/ От 17.00 часа в София, в зала „София” на Българския червен кръст д-р Андрей Кехайов, председател на Сдружение „Български лекар” (СБЛ) и президент на Югоизточноевропейския медицински форум (ЮЕМФ), и членове на академичния състав на Факултета по обществено здраве на Медицински университет София ще представят първото издание на книгата на д-р Андрей Кехайов Алманах „Лекари-общественици”.

***

 

София /КРОСС/ От 9.30 до 16.30 часа ще се проведат избори за Студентски съвет за попълване квотите на студенти и докторанти в Общото събрание на Софийски университет.

***

 

София /КРОСС/ От 10.00 часа в БТА Лаборатория за медиен мониторинг на фондация „Медийна демокрация” ще даде пресконференция за резултатите от мониторинга на медийната среда в контекста на предизборната кампания.

***

 

София /КРОСС/ От 11.00 часа в БТА българският ушу майстор Станчо Станев ще представи трите си медала от престижен международен турнир по ушу в планината У Дан - един от най-големите центрове на ушу в Китай.

***

 

София /КРОСС/ От 14.00 часа в БТА Агенция „Барометър България” е ще бъдат представени резултатите от социологическо проучване за електоралните нагласи за местните избори в София, Силистра и Димитровград.

***

 

София /КРОСС/ От 15.00 часа в БТА Федерация „Български пациентски форум” и Асоциацията на пациентите с бъбречни заболявания ще дадат пресконференция.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.