• 19 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ ще посети област Видин

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ ще посети област Видин

София /КРОСС/ На 18.10.2011 г. /вторник/ председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов ще посети област Видин. В 09:00 часа Цветанов ще се срещне с кандидата за кмет на Ружинци Александър Александров, листата общински съветници и жителите на града. Срещата ще се проведе в читалище ,,Христо Ботев‘‘ на ул. ,,Георги Димитров‘‘ № 33, гр. Ружинци. На събитието ще присъства и кандидатът за кмет на Видин от ГЕРБ Владимир Тошев.
В 10:30 часа председателят на предизборния щаб ще посети Белоградчик, където ще се срещне с членове и симпатизанти на ГЕРБ. Срещата ще се проведе на пл. ,,Възраждане‘‘ . На нея ще присъстват народният представител от ГЕРБ - Видин Любомила Станиславова, и кандидат - кметът на партията за Белоградчик Мирослава Димитрова.
В 12:00 часа Цветанов ще се срещне с кандидата за кмет на Димово Лозан Лозанов, листата общински съветници и жителите на града. Срещата ще се проведе в читалище ,,Паисий Хилендарски‘‘ на ул. ,,Свилен Русев‘‘ № 3, град Димово.
В 14:10 часа Цветан Цветанов ще посети Кула, където ще се срещне с кандидата за кмет, листата общински съветници и членове и симпатизанти на партията. Срещата ще се проведе в читалище ,,Просвета‘‘ на ул. ,,Възраждане‘‘ № 21. На нея ще присъства кандидат - кметът на Кула Владимир Владимиров.
В 15:30 часа Цветанов и Росен Плевнелиев ще се срещнат с жителите на Дунавци. Срещата ще се проведе в кметството на ул. ,,Георги Димитров‘‘ № 123. На събитието ще присъства кандидатът за кмет на Дунавци от ГЕРБ Нина Иванова.
В 17:00 часа председателят на предизборния щаб и кандидатът за президент от ГЕРБ ще посетят Покрайна, където ще се срещнат с членове и симпатизанти на партията. Срещата ще се проведе на площада. На нея ще присъстват кандидатите за кметове на населените места.
В 18:10 часа Цветанов и Плевнелиев ще се срещнат с жителите на град Видин. Срещата ще се проведе в ОП ,,Пазари‘‘.
В 18:30 часа Цветан Цветанов и Росен Плевнелиев ще посетят мобилния предизборен щаб на ГЕРБ - Видин на пл. ,,Бдинци‘‘.
В 19:00 часа председателят на предизборния щаб ще представи Росен Плевнелиев пред жителите на Видин на предизборен концерт на партията. На сцената ще излязат още кандидатът за кмет на Видин от ГЕРБ Владимир Тошев, кандидатите за кметове от областта и листата общински съветници. За доброто настроение на публиката ще се погрижат Графа, ансамбъл ,,Българе‘‘, актьорите Димитър Рачков, Мария Игнатова, Геро и техни колеги. Концертът ще се проведе в Спортната зала.

 

 

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.