• 15 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8116
  •  GBP / BGN 2.2747
  •  CHF / BGN 1.9955
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Росен Плевнелиев ще посети областите Враца и Видин

Росен Плевнелиев ще посети областите Враца и Видин

София /КРОСС/ На 18.10.2011 г. /вторник/ кандидатът за президент от ГЕРБ Росен Плевнелиев ще посети областите Враца и Видин. В 8:30 часа Плевнелиев ще се срещне с ръководството и работниците в ЗММ - Враца. Предприятието произвежда машини, които се изнасят в над 60 страни. На срещата ще присъстват още областният координатор на ГЕРБ - Враца и народен представител Николай Коцев и кандидатът за кмет на Враца от ГЕРБ Петя Аврамова.

В 9:15 часа Росен Плевнелиев ще се срещне и ще разговаря с граждани в щаба на ГЕРБ в ж. к. „Дъбника", ресторант „Каприз" до бл. 7 (срещу пазара). На срещата ще присъстват и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ.

В 10:00 часа кандидатът на ГЕРБ за президент ще посети шивашко предприятие „Враца стил" на бул. „Мито Орозов" 65. Росен Плевнелиев ще се срещне с работниците и ръководството на предприятието и ще се запознае с проблемите пред бранша.

В 11:00 часа Плевнелиев ще участва в среща на местния бизнес с кандидатите за кмет и общински съветници от ГЕРБ във Враца. По време на срещата кандидат-кметът на ГЕРБ Петя Аврамова ще представи своята програма за развитие на бизнеса в региона.

В 12:10 часа кандидатът на ГЕРБ за президент Росен Плевнелиев ще се срещне с гражданите на Мездра. Плевнелиев ще разгледа централната градска част и ще разговаря със симпатизанти в мобилния предизборен щаб на ГЕРБ, разположен на ул. „Христо Ботев" до пл. „България" (до кафе „Тали"). На срещата ще присъстват още областният координатор на ГЕРБ - Враца и народен представител Николай Коцев, кандидатът на ГЕРБ за кмет на Мездра Нели Стоянова, народният представител Николай Рашев и кандидатите за кметове и общински съветници в региона от ГЕРБ.

В 15:30 часа Росен Плевнелиев ще се срещне с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Дунавци. Срещата ще се проведе в кметството на ул. ,,Георги Димитров‘‘ № 123. На нея ще присъстват още кандидатът за кмет на Видин

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.