• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Валентин Терзийски: Не може приходите от данъците да са единственият източник на бюджета

Валентин Терзийски: Не може приходите от данъците да са единственият източник на бюджета

София /КРОСС/ Ангажиментът, който е поел кандидатът за общински съветник от „Либерален алианс за София" Валентин Терзийски, е максимална информираност на гражданите за дейността на столичния съвет и отделните комисии. Предварителните решения на общинския съвет трябва да бъдат достояние на гражданите. Валентин Терзийски предлага това, за да може гражданите да дискутират по предварителните решения с общинските съветници. Гражданите трябва да бъдат активни. Мисля, че това за Месията, който ще дойде и ще ни оправи отмина, сподели в ефира на „Радио К2", кандидатът за общински съветник.

В управлението на София по думите на Валентин Терзийски има парцелиране и групите по интереси, които се наложиха в общинския съвет.

Според кандидата на „Либерален алианс за София" икономическа политика е най- големият проблем на столицата. Няма програма, по която да се развива столицата. По думите на Валентин Терзийски икономиката на столична община, се нуждае от работещи предприятия и допълнителни стимули . Към момента няма ясна програма, по която да се планират приходите, които ще постъпят в общината.
Като кандидат за общински съветник от „Либерален алианс за София" в ефира на „Радио К2" Валентин Терзийски, изрази несъгласието си, че приходите от данъците на столичани трябва да са единственият източник за преразпределение на общинския бюджет.
„На първо място поставям икономическото развитие на София, което да е съпътствано от програма за социалната дейност на подрастващото поколение."
Ако се спазват правилата за движение от абсолютно всички, Валентин Терзийски е убеден, че ще се реши проблемът с трафика. Той предлага да се въведат стряскащи санкции за нарушителите, защото автоматизираната система за управление на движението изпълнява това, което е вменено през закона.
Интегрирана система за управление на всички дейности извършени в столична община, предлага, кандидатът за общински съветник от „Либерален алианс за град София". Абсурдно е според Валентин Терзийски да похабяваме битовите отпадъци, като ги опаковаме и развозваме, вместо те рационално да се използват, като се превръщат в енергия през общинската „Топлофикация". Така столичани ще плащат по- ниски сметки за парно.
Културата зависи от самочувствието на софиянци - категоричен е Валентин Терзийски. В последните години, се забелязва повишен интерес към културния живот в столицата. Но остава проблемът с посещенията заради невъзможността на хората да отделят пари за културни мероприятия.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.