• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Димитров: Калина Илиева щеше да има същия рейтинг като Плевнелиев

Димитров: Калина Илиева щеше да има същия рейтинг като Плевнелиев

София /КРОСС/ Ако ГЕРБ бяха издигнали Калина Илиева за президент, то тя щеше да има същия рейтинг като Росен Плевнелиев в момента. Това заяви лидерът на СДС Мартин Димитров на пресконференция в синята централа, по повод информацията, че за управляващите работят 36 социологически и PR агенции, предаде репортер на Информационна агенция КРОСС.
"Това е страшно обезпокоително, защото ГЕРБ се превръща в социологическа и медийна пирамида", заяви той.
Няма значение кой е кандидат. И Калина Илиева, и Росен Плевнелиев нямат програма, нямат идеи за развитие на България. Дали единият или другият, в момента няма значение. И двамата щяха да водят по тези социологии, посочи още Димитров.
Според него, ако има някой, който може да победи Росен Плевнелиев на балотажа, то това е кандидатът на сините Румен Христов. "Всеки друг кандидат ще доведе до битка ляво-дясно. При битка ляво-дясно ще победи Плевнелиев. "И Плевнелиев, и Калфин, и Кунева са за АЕЦ "Белене", заяви той.
По отношение на кметската битка в столицата лидерът на СДС заяви, че очаква балотаж в София между кандидатите на ГЕРБ и Синята коалиция - Йорданка Фандъкова и Прошко Прошков. Очаквам също много силно представяне на СДС и коалициите, в които участваме в големите градове, допълни той и посочи: "Очевидно това очакват и от ГЕРБ предвид нещата, които правят".
Мартин Димитров се съгласи с думите на лидера на ДСБ Иван Костов от тази сутрин, че в предизборната кампания има "много откраднато синьо". "Г-н Костов обикаля много из страната, всъщност ние обикаляме заедно. Виждаме, че плакатите на ГЕРБ са сини, което е изключително дразнещо и наистина е откраднато синьо".
От 1989 г. никога не е имало такъв предизборен натиск. Аз се надявам това да ядоса българските граждани и те да излязат да гласуват, каза още Мартин Димитров.
Според него, ако българите се "оправят с ГЕРБ" на изборите, Европейската народна партия ще забрави за партията на Борисов още на следващия ден.
"Ако ГЕРБ продължи да управлява икономиката ще бъде във все по-тежко положение. Вижте общините, които те управляват - Видин, Сливен и Варна са пред фалит", заяви синият лидер.
/ВС/

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Не повтаряй думите на Станишев.Костов е с него.

18.10.2011 16:24:24

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.