• 06 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Гръцкият премиер моли парламента да подкрепи съкращенията

 Гръцкият премиер моли парламента да подкрепи съкращенията

Атина, Гърция /КРОСС/ Премиерът на Гърция Георгиос Папандреу призова депутатите, които все още не са решила как да гласуват да подкрепят непопулярния план за намаляване на държавните разходи, съобщи Би Би Си. Премиерът също така заяви, че е възможно излизането на страната му от еврозоната заради кредитната криза. Гърция не успя самостоятелно да се справи с финансовите си проблеми, но и помощта от ЕС също не донесе плодове. Гласуването по законопроекта, който предвижда най-големите за последните години съкращение на бюджетните разходи трябва да се гласува днес. От своя страна профсъюзите заявиха, че отново ще изкарат хората на улиците.

/ВН/

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Иван Митев

Свидетели сме на (едни срещу други) ожесточена борба между жертви на държавна финансова „Грешка на Джон Лоу” в Р. Гърция. При запазване на този държавен недъг (заради която се развива криза в Р. Гърция и се раждат болки на участници в гръцки стопански живот, в т. ч. за гръцко правителство) - каквито битки да се водят, както да ги водят - за никоя от жертвите не е възможно спасение. Жертвите на разкритата държавна финансова грешка в Р. Гърция водят битка срещу последица, а не срещу причина и поради това обстоятелство (при запазване на истинската причина за криза – НЕГОДНО за условия на евро гръцко държавно финансово управление (ДФУ)) не е възможно да получат желани успехи. За да е възможно полезно обществено развитие в Р. Гърция, което да осигури желани обществени успехи е необходимо да се прекрати причината за кризата в Р. Гърция – „Грешката на Джон Лоу” в гръцко ДФУ. До 24 часа след прекратяване на тази ЧОВЕШКА ГРЕШКА (т. е. при налично усъвършенствано и ГОДНО за стопанство с Евро гръцко ДФУ) – стопанската криза в Р. Гърция ще е премахната. При съхраняване на представения държавен управленски недъг в Р. Гърция ще се подсили опасността да последва стихийно развитие на европейска криза и хиперинфлация, при която по извратен пазарен път се възстановяват деформирани от „Грешката на Джон Лоу” стопански равновесия.” Ползвано означение: „Грешка на Джон Лоу”: По инициатива на Джон Лоу направена държавна финансова грешка – При стопанство с „Незлатни пари”, продължена употреба на несъвместим с тези пари, наследен от време с ползване на „Златни пари” начин на ДФУ.

19.10.2011 01:59:50

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.