• 24 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8019
  •  GBP / BGN 2.2963
  •  CHF / BGN 1.9742
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Каролев: Аз и Фандъкова ще сме на балотаж

Каролев: Аз и Фандъкова ще сме на балотаж

София /КРОСС/ Аз и Йорданка Фандъкова ще сме на балотаж. Ще изненадам социолозите. Според социологическите проучвания аз имам 3000 гласа, което е нереално, защото НДСВ има 17 хил. членове в София. Това са платените социологически проучвания. Това каза кандидатът за кмет на София Владимир Каролев в интервю за Радио К2. На въпрос дали ще гласуват за Прошко Прошков, ако той стигне на балотаж, Каролев заяви, че ако стигне до там, ще гласува за него, за да е срещу ГЕРБ. „Но това, че ще подкрепя Прошков на балотаж не означава, че не мога да го критикувам, както и той не значи, че не може мен да ме критикува”, подчерта още Каролев.

„Директно питам г-жа Фандъкова, като я видя на какъвто и да е дебат: „Г- жо Фандъкова, защо Вие сте решили да дадете на зам.-кмета, който отговаря за инвалидите и е в инвалидна количка - дай Боже на никой да не се случва, тази зам.-кметица да подпише най-голямата сделка с общинско имущество за последните четири години, а именно размяната на принципа, според мен „кон за кокошка” за една градинка, която ние получаваме при бившето „Писателско кафе” срещу нашите акции в „Халите”. Отидох и веднага погледнах оценките и видях как едната оценка, която е за общинското имущество е понижена, а другата оценка, която е на израелската фирма собственик на „Халите” е увеличена. И г-жа Фандъкова в СОС ми каза: „Г-н Каролев, аз ще възложа нова оценка”. Възложи, ама другия път. И аз сега разбирам от журналисти, че не само не е възложила такава оценка, ами договорът е подписан не от нея, а от зам.-кмететица. Какво е това?, попита от ефира на Радио К2 Владимир Каролев. 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.