• 19 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Каракачанов: Искрен Веселинов бие разгромно на балотажа за кмет на Русе, въпреки мръсната игра на ГЕРБ

Каракачанов: Искрен Веселинов бие разгромно на балотажа за кмет на Русе, въпреки мръсната игра на ГЕРБ

Русе /КРОСС/ ГЕРБ платиха на т.нар. ОДС в Русе, за да се опитва да подкопава възможностите на опонентите на гербаджиите. Въпреки това, кандидатът на „Синята коалиция+ВМРО" Искрен Веселинов ще победи разгромяващо в балотажа в Русе. Това заяви лидерът на ВМРО и кандидат за президент Красимир Каракачанов при срещата си с младежи и интелектуалци в родния си град Русе. Каракачанов коментира с насмешка и фалшива анкета, която местният щаб на ГЕРБ разпространи дни преди избора.

Тези хора са уплашени и играят мръсно в цялата страна, но Русе е може би най-типичният пример, подчерта Каракачанов. Кандидатът на ВМРО за президент обаче е убеден, че Русе не е само най-красивият, но е и най-интелигентният български град и ще направи ясен избор в полза на развитието и срещу наглостта на управляващите.
Искрен Веселинов пък сравни методите на ГЕРБ с тези на комунистическата власт в България и призова за мобилизация срещу статуквото в Русе, което се олицетворява от ГЕРБ. Русе отново ще покаже на властта, че е най-будният град и не понася милиционерщината, обобщи Искрен Веселинов.
Красимир Каракачанов бе категоричен: „Ако гласувате за статуквото, тук в Русе, и в цяла България, гласувате да живеете в място, в което не се спазват законите, животът не е сигурен и където продажбата на съвестта е печеливш бизнес. Не искаме такава България! Не искаме такова Русе!"
Лидерът на ВМРО призова своите съграждани русенци на 23 октомври и на балотажа на 30 октомври да гласуват с № 25 в бюлетината за кмет на Русе за Искрен Веселинов.
„А моите съграждани от Русе и всички българи да гласуват за президент с №17 - за мен и г-жа Симидчиева!", допълни Каракачанов, като пожела на русенци „Искрен кмет и русенец президент".

Кандидат-президентът на ВМРО-БНД Красимир Каракачанов ще гласува на 23 октомври 2011 в 11.00 часа в 149-о СОУ „Иван Хаджийски" в кв. Овча купел, София.

Кандидатът за вицепрезидент Даниела Симидчиева-Димитрова ще гласува в гр. Благоевград, 5-о СОУ в 10.30 часа.

Кандидатът за кмет на София от ВМРО-БНД Ангел Джамбазки ще гласува в 66-о у-ще „Филип Станиславов" в кв. „Овча Купел" в 11.00 часа.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Ти пък кой беше? ДС или ОДС? А, това е едно и също!

21.10.2011 12:56:18

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.