• 13 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8118
  •  GBP / BGN 2.2736
  •  CHF / BGN 1.9990
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Цветан Цветанов ще посети област Велико Търново

Цветан Цветанов ще посети област Велико Търново

 

Велико Търново /КРОСС/  На 28.10.2011 /петък/ председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов ще посети област Велико Търново. В 09:45 часа Цветанов ще посети Кооперативния пазар в Горна Оряховица и ще се срещне с гражданите. На събитието ще присъстват областният координатор на ГЕРБ – Велико Търново и народен представител Христо Христов и кандидатът за кмет на Горна Оряховица Добромир Добрев. Това съобщиха от ГЕРБ.

В 10:30 часа Цветанов ще се срещне с пенсионерски клуб „Надежда” на пл. „Георги Измирлиев” No 11. На срещата ще присъства кандидатът за кмет на Горна Оряховица Добромир Добрев.

В 11:25 часа Цветан Цветанов ще се разходи из Кооперативния пазар във Велико Търново. На събитието ще присъства и кандидатът за кмет на Велико Търново Даниел Панов.

В 11:55 часа Цветан Цветанов ще се срещне с ръководството и колектива на предприятие „Елит Мес” на ул. „Гара Трапезица” No 11. 

В 12:45 часа Цветанов ще се срещне с ръководството и колектива на шивашка фабрика „Елит” на ул. „Илия Златев” No 54 в град Павликени. На събитието ще присъства кандидатът за кмет на Павликени Христо Дишев.

В 13:15 часа председателят на предизборния щаб ще срещне с ръководството и служителите на фабрика за производство на селскостопанска техника и резервни части ,,Метарем‘‘ на ул. ,,Илия Златев‘‘ № 40.

В 13:50 часа Цветанов ще се срещне и ще разговаря с местните жители в Градски парк „Кирил Ракаров”.  

В 15:00 часа председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов ще представи кандидатът за кмет на Стражица Детелина Борисова  на предизборен концерт в града. За доброто настроение на публиката ще се погрижи Веселин Маринов. Събитието ще проведе на Централен градски площад и на него ще присъстват общински съветници, членове на предизборния щаб и симпатизанти.

В 17:00 часа председателят на предизборния щаб ще се срещне с майки от великотърновския  кв. „Чолаковци”  на детска площадка в квартала. 

В 18:00 часа Цветан Цветанов ще присъства на предизборна среща – концерт в Дебелец. Събитието ще се проведе в читалище „Съгласие” и на него ще присъства кандидатът за кмет на Велико Търново Даниел Панов. За доброто настроение на публиката ще се погрижи Веселин Маринов.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.