• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Предстоящи събития в страната

Предстоящи събития в страната

***

София /КРОСС/ В 9,00 часа започва парламентарния контрол. На въпроси на депутати ще отговарят министрите Симеон Дянков, Лиляна Павлова, Мирослав Найденов, Трайчо Трайков.

***

 

София /КРОСС/ В 11.00 часа в Гербовата зала на „Дондуков" 2 президентът Георги Първанов ще връчи националния трибагреник на участниците в антарктическата експедиция.

***

 

София /КРОСС/ Министър-председателят Бойко Борисов ще присъства на официалното пускане на движението по новоизградения пътен възел „Скобелева майка". Съоръжението е част от югоизточния обход на гр. Пловдив.

***

 

София /КРОСС/ В навечерието на Деня на народните будители министър-председателят Бойко Борисов, заедно с министър Вежди Рашидов ще присъства на дарение на книги на стойност 1 млн. лв. в полза на всички 3200 читалища в България.

***

 

София /КРОСС/ Министър Вежди Рашидов ще връчи на специална церемония най-високото отличие на Министерството на културата - „Златен век", на инж. Александър Вълчев, основател и дългогодишен директор на Националния политехнически музей в София. Връчването на почетния знак ще се състои в зала „Колегиум" на Министерството на културата на 28 октомври 2011 г., петък, в 12:00 часа

***

 

София /КРОСС/ От 10.30 ч. в централата на КТ „Подкрепа" ще се проведе Консултативен съвет между Ръководствата на КНСБ и КТ „Подкрепа". Ще бъдат обсъдени Проектът за Закона за държавен бюджет на Република България за 2012 г. и предложението на МТСП за Закона за изменение и допълнение на Кодекса на труда и Закона за насърчаване на заетостта с оглед транспониране на Директива (ЕО) 2008/104.

***

 

София /КРОСС/ В 12.00 часа пред парламента ще се проведе протест на майки срещу действия на националния осигурителен институт (НОИ).

***

 

София /КРОСС/ Заседанието на Националния съвет за тристранно сътрудничество е насрочено за 15.30 ч. Дневният ред включва дискусия по промените в данъчните закони, увеличението на МРЗ и параметрите на Бюджет 2012 г.

***

 

Русе /КРОСС/ С пленарно заседание от 15 ч. в Аулата на Ректората Русенският университет открива традиционната Научна конференция, посветена на Деня на народните будители.

***

 

София /КРОСС/ Пресконференция на тема „Политици, върнете ни гласа", ще се състои от 13:00 часа в пресклуба на БТА.

***

 

София /КРОСС/ От 13.00 часа в централата на БСП на ул.„Позитано" 20 в София ще се проведе пресконференция след заседание на ИБ на НС

***

 

София /КРОСС/ В 9.30 часа състав на Софийски градски съд ще гледа делото срещу депутата Емилия Масларова.

***

 

София /КРОСС/ От 17.00 часа в голямата зала на Националния археологически институт с музей при БАН /ул. „Съборна" №2 в София/ кандидатът за президент Ивайло Калфин и кандидатът за вицепрезидент Стефан Данаилов ще се срещнат с членове на клубовете за подкрепа на кандидатпрезидентската двойка на БСП .

***

 

Смолян /КРОСС/ Кандидатът за кмет на община Смолян Дора Янкова ще закрие официално предизборната си кампания с концерт в Стария център на Смолян. Събитието ще се състои от 18.00 часа на площад „Свобода".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.