• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

"Зоо ревю" в Пловдив

"Зоо ревю"  в Пловдив

Единствената у нас кралска кобра и най-голямата боа в България ще бъдат показани на Панаира на домашните любимци „Зоо ревю" от днес до 30 октомври в палата 8 на Международен панаир Пловдив. По традиция на него може да се видят кучета, котки, гълъби, канари, папагали, декоративни птици и рибки, влечуги, тарантули и скорпиони. Тази година ще има повече бозайници като за първи път ще гостуват декоративно козле и сибирски катерици.

Екзотичните змии са част от експозицията на терариум „Пловдив". Кралската кобра е само на 2 месеца, но ще бъде поставена зад специални заграждения, защото е опасна. Боата е гигантски екземпляр с дължина 3 метра и тегло 20 килограма. Новост сред експонатите са аквариумът с корали и декоративни риби, гущер със син език, брадат дракон, зелена анаконда.

По време на „Зоо ревю 2011" ще се проведе Национална изложба на канари с международно участие, където ще има над 500 екземпляра от България и 40 от Италия. Цветните и фигуративни канари с къдрави пера са атракцията на тази изложба. 200 гълъба от 100 породи ще допълват картината на пернатия свят.

За първи път в рамките на Панаира на домашните любимци се организира догшоу „Аз и моето куче" по инициатива на Фондация за защита на животните „Шарко". Тя е подготвила изложба „Изумителни мелези", конкурс „Шарко търси таланти", в който кучета и техните стопани ще демонстрират спосбностите и талантите на четириногите питомци, модно ревю, фотоизложба и различни забавни конкурси. Арена на шоуто, което ще се вихри на 30 октомври от 11 до 14 часа е палата 8 на панаирния комплекс.

Тя ще бъде отворена за посетителите на „Зоо ревю" днес и утре от 9 до 18 часа, а в неделя - до 16 часа.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.