• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

VIVACOM изгради фитнес площадки на открито във Враца и Козлодуй

VIVACOM изгради фитнес площадки на открито във Враца и Козлодуй

Площадките са част от националната инициатива VIVA FIT и ще се ползват безплатно от жителите на двата града

 

София /КРОСС/ От днес жителите на Враца и Козлодуй ще могат да се възползват от нови мултифункционални фитнеси на открито. Спортните площадки са част от националната инициатива VIVA FIT, посветена на здравословния начин на живот, съобщиха от пресцентъра на компанията.

Откритите фитнес центрове включват уреди, подходящи за активен спорт и комплексно натоварване на всички мускулни групи, които могат да се ползват безплатно и свободно от жителите и гостите на Враца и Козлодуй. Уредите са подходящи за всички възрастови групи.

Фитнес площадката във Враца се състои от единадесет мултифункционални комбинирани уреда, които могат да се използват от един до трима възрастни едновременно и натоварват всички най-важни мускулни групи.

За хората с увреждания са предвидени два уреда, като те могат да се използват и от деца. Фитнесът се простира на площ oт 200 кв.м., намираща се в ж.к. Дъбника до бл.16. Площадката в Козлодуй разполага с девет уреда и са намира на пл. „Христо Ботев”. Проектът е финансиран от VIVACOM и осъществен в партньорство с Общините Враца и Козлодуй.

Наскоро проведено проучване от МБМД показа, че 95% от българите подкрепят инициативата за изграждане на безплатни фитнес площадки на открито и биха спортували повече при наличието на такива съоръжения. Това провокира телекома да стартира изграждането на фитнес комплекси в градовете като част от политиката си за корпоративна социална отговорност.

/НИ/

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Корупциометър

Това е корупция ("подаръци" за ББ). Институциите на властта вече ще могат ли да кажат "копче" на Виваком, а и на другите "дарители"???

28.10.2011 12:41:06

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.