• 29 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2877
  •  CHF / BGN 2.0006
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

ВМРО-НИЕ: Прави сме за ромските гласове – ОИК скри резултатите

ВМРО-НИЕ: Прави сме за ромските гласове – ОИК скри резултатите

София /КРОСС/ След като ВМРО-НИЕ изнесе информация, че в Столипиново и останалите етническите махали Тотев води убедително на Славчо Атанасов, днес ОИК реши да скрие резултатите от изборите по райони и секции. В изявлението на председателя на ОИК Илиян Иванов няма посочен мотив, са казва в съобщение на партията до медиите. На въпроса защо са решили така Иванов отговори - това е решението на ОИК. По този повод заявяваме, че искаме официалните резултати от ОИК по райони и секции с правото си на партия, участваща в изборите за местна власт. За нас е важно преди балотажа гражданите на Пловдив да разберат как се е гласувало в тези секции.
Припомняме, че именно по тази причина председателят на предизборния щаб на ВМРО-НИЕ Илко Илиев сезира по рано днес прокуратурата и ОИК и внесе сигнал за груби манипулации и купуване на гласове в Столипиново. Явно тези методи ще бъдат използвани засилено от нашите опоненти, за да спечелят изборите и затова призоваваме всички пловдивчани да излязат в неделя и да гласуват, за да ги накажем.
„Сезирам Прокуратурата и ОИК и внасям сигнал за груби манипулации и купуване на гласове. В централата на ВМРО-НИЕ дойдоха хора, които разказаха много притеснителни неща - човек на име Гаро /може и да е псевдоним/ в Столипиново давал по 50 лева със заклеване върху Корана, за да се гласува за ГЕРБ. По притеснителното от това е, че същият този човек на въпроси на хората не се ли притеснява да прави това, той отговарял: Не ме е страх, защото зад мен са полицията и ДАНС. Това е изключително притеснително. Убеден съм, че това, което чувам е вярно, особено в частта за заклеване на Корана и получаване на пари. Затова ще сезирам компетентните органи", заяви председателят на предизборния щаб на ВМРО-Ние Илко Илиев.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.