• 18 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 24°C

Калфин: Изборите в България нямат нищо общо с демократични избори

Калфин: Изборите в България нямат нищо общо с  демократични избори

София /КРОСС/ ГЕРБ използва по най-брутален начин цялата си власт – с полицейски натиск, с административен натиск, със заплахи и с всичко, което не се прави в едни демократични избори. Постигна си резултата, той ще тежи на тяхната съвест. Това заяви в интервю за БНР загубилият битката за президентската институция кландидат на БСП Ивайло Калфин и допълни, че надали всички хора, които са гласувли за ГЕРБ, са негови партийни симпатизанти. Гласовете, които ние получихме, са много по-далеко от гласовете, които БСП получава и левицата получава, каза загубилият претендент за „Дондуков” 2 и допълни, че тези 1,5 млн. български избиратели, които са гласували за двойката Калфин-Данаилов, въпреки, че са били малцинство, са имали много ясен глас и много ясно мнение за това, какво трябва да се случи в държавата. Аз нямам абсолютно никакво съмнение в мобилизацията на избирателите на БСП и благодаря на всички тях, и на всички, и тези, които организираха изборите от страна на БСП. Ние получихме подкрепа от страна на ДПС, получихме и подкрепа от техни избиратели. Също така факт е, че там мобилизацията не беше такава, каквато е била други години, каза още Калфин.

Изборите в България нямат нищо общо с едни демократични избори. Аз действително си мисля, че те сложиха едно много тежко петно върху държавата ни по отношение на външни наблюдатели, каза Ивайло Калфин. Още вчера заявих, че ще приема резултата такъв, какъвто го обявява ЦИК. Юристите на БСП събират още информация и анализират. Те са в състояние да поискат касиране, допълни загубилият кандидат-президент.  

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

ДЖЕССИ ДЖЕЙМС

Тази сутрин Калфин в телевизионно предаване обвени Плевнелиев, че нищо не е споменал за контактите ни с Русия а в същото време Русия която претендира за "суверенна демокрация" не поздрави Плевнелиев за избора му за президент на Р.България и до този момент в новените на руските телевизии и радия не споменават нито дума за този избор 12 40 часа.

31.10.2011 12:41:36

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.