• 21 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Мъри Стоилов оплю вечното дерби

Мъри Стоилов оплю вечното дерби

 

София /КРОСС/  Бившият наставник на Левски – Станимир Стоилов, призна, че не е останал впечатлен от вечното дерби с ЦСКА, в което преди броени дни „червените” се наложиха с 1:0, съобщи Novsport.com. 

„Ако трябва да съм точен, последните 4-5 години, сериозно дерби не съм виждал. Не се е играло на високо ниво, връх винаги взимат емоциите и страха от загубата”, започна Мъри при днешното си гостуване в актуално студио „Дерби”. 

„За публиката какво да кажа. В последните години е така – „Б” и „Г” сектор се пълнят, а във „В” и „А” има доста свободни места. Двете агитки бяха най-качественото нещо в мача, затова заслужават уважение и похвала за това, че си напълниха секторите”, разкри още бившият селекционер на България. 

„Във футболистите имаше желание за победа, не трябва да го отричаме. Имаше емоции и в двата лагера преди двубоя, но с желанието на играчите се изчерпват и положителните неща в мача”, призна разтрогналият наскоро с Анортозис специалист. 

„През първото полувреме срещата се разви по-футболно. През първите 30 минути ЦСКА играеше по-добре, но след това Левски взе инициативата. Играчите се държаха професионално и за рефера нямаше много работа”. 

Станимир Стоилов призова ръководството на БФС да даде повече време на спрягания за нов наставник на „трикольорите” – Любо Пенев.

„За националния отбор се оказа, че чужденецът също не върши нужната работа. БФС направи жеста към всички да доведе чужденец, но нещата пак не станаха. Сега мисля, че Любо Пенев трябва да получи доверие и време да работи, а всички клубове трябва да започнат да помагат на националния тим, за да върви нагоре”, каза Стоилов.

 

/ВС/

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.