• 21 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Изникват три нови мола в София

Изникват три нови мола в София

София /КРОСС/ Забавлението - на това вече залагат новите и съществуващите молове в София и в страната, след като потреблението на дрехи, обувки и стоки за дома спадна в кризата.

Новият център, който се изгражда в Лозенец, например е обявен като лайф-стайл мол. Освен магазини с известни марки, ресторанти, кафенета, боулинг, билярд, видеоигри, фитнес, кино, вече ще има и ледени пързалки и атракциони за силни усещания и активна почивка.

Амбицията на инвеститорите е да направят проекта "зелен" - енергоефективен и в унисон с природата. Ще има вътрешни фонтани и водни каскади, озеленяване и естествена светлина. Отдаваемата търговска площ е 80 000 кв. м, което го прави най-големия у нас.

Новият мол, който се строи на околовръстното, също ще залага на развлеченията. В него са планирани кина, хипермаркет, магазин от типа направи си сам. Едно от основните му предимства е близостта до ИКЕА. Молът ще е с близо 72 000 кв. м отдаваема площ, пише в. "24 часа".

Бъдещият център на бул. "България" ще разполага с около 33 000 кв. м. Той ще има офисна част. Залага се на концепцията в търговската да се настанят средни и висок клас марки. Ще има също кина и хипермаркет.

И съществуващите молове се обърнаха към забавлението. В единия софийски например освен кината заработи и 3D симулатор на Формула 1 или на рали.

Друг търговски център също в София редом с традиционните киносалони има и зала с 4D кино, както и различни атракции - боулинг, билярд. Неотдавна там се откри и нов детски кът. Има и басейн, в който малчуганите ходят по вода в прозрачни топки.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.