• 18 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Борисов: Първанов и Доган са най-големите ни опоненти на следващите избори

Борисов: Първанов и Доган са най-големите ни опоненти на следващите избори

София /КРОСС/ За тези 20 години в център-ляво има двама играчи. Всеки, който ги подцени, е бит много лошо. Това са Георги Първанов и Ахмед Доган. Те са и най-големите ни опоненти на следващите избори. Това заяви пред bTV министър-председателят Бойко Борисов и допълни, че на всички останали много им се иска да приличат на тях, особено на лидерите вдясно.

Ако БСП бяха спечелили изборите, Станишев щеше да затвърди позициите си като лидер, подчерта Борисов и допълни, че БСП биха имали по-голям шанс за „Дондуков” 2, ако кандидатът им е бил Стефан Данаилов.

Борисов изказа и една своя хипотеза, свързана с настоящия държавен глава и обиколката му из страната, свързана с представянето на биографичната му книга. Където Георги Първанов е представял своите мемоари, имат спечелени кметове. Той отиде в Перник, Ловеч, Шумен, Видин, Враца, Монтана и Криводол и БСП спечелиха, допълни Бойко Борисов. 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Стоян

Селски интригант.Колко и да ти е мъчно Станишев ти натри буратиновскя нос.Цяла влакова композиция с книги трябва да прочетеш, за да можеш здрасти да кажеш на Станишев.

01.11.2011 10:10:17

Анонимен

Бойко е абсолютно прав! Интересно ми е как Гоцето издава книга за 2 си мандата, 6 месеца преди да е изтекъл втория!?!? Той явно е гадател и знае какво ще се случи през последните 6 месеца от незапомненото му президенстване! Или наистина няма да прави абсолютно нищо през последните 6 месеца и ще ходи на безсмислени екскурзии и обиколки в страната само да получава партийна подкрепа за своето завръщане в БСП! То след подкрепата му за ДС дипломатите никой не го и кани в чужбина ! Остава му само да си раздава ордени на своите хора!

01.11.2011 09:59:28

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.