• 19 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Румен Петков: Че Калфин–Данаилов получиха подкрепа от ДПС е вън от съмнение

Румен Петков: Че Калфин–Данаилов получиха подкрепа от ДПС е вън от съмнение

София /КРОСС/ Не съм бил в Плевен и не съм казвал, че е по-добре да се гласува за кандидата на ГЕРБ доц. Димитър Стойков, който бе избран за кмет на града. Имам общо пет-шест часа в Плевен по време на изборите. Това каза в интервю за Нова телевизия народният представител от Коалиция за България и бивш министър на вътрешните работи Румен Петков. „Найден Зеленогорски е лош кмет, но не знам дали новият е добър”, добави Петков.

По отношение на неочакваната визита на Лютви Местан от ДПС при Бойко Борисов вместо при президента Георги Първанов в резиденция „Бояна”, Петков не пожела да коментира. „Моето убеждение е, че служителите от НСО са професионалисти и почтени хора, но навсякъде има спорни елементи. Така или иначе, това е въпрос, който трябва да бъде изчистен от самите участници”, добави още Петков по темата.

Във връзка с президентските избори и подкрепата на ДПС за кандидатпрезидентската двойка на БСП – Ивайло Калфин и Стефан Данаилов, народният представител Румен Петков заяви: „Че двойката Калфин – Данаилов получиха подкрепа от ДПС е вън от съмнение”. По думите му обаче подкрепата на ДПС не е била в очакваните размери, не е била в очакваните мащаби. „Моето убеждение е, че ние като партия трябва да работим с партньорите си не на всяка цена, но да уважаваме партньорите си такива, каквито са”, добави Румен Петков.

На въпрос за това дали президентът Георги Първанов ще се върне начело на червената партия, Румен Петков заяви, че Първанов е принципен. „Лидерският въпрос не е важен сега за БСП. Ние трябва да направим оценка и да се види какви промени трябва да се направят”, посочи Петков. 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.