• 12 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8145
  •  GBP / BGN 2.2728
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Стар и нов шеф на Общинския съвет в Кърджали проведоха среща

Стар и нов шеф на Общинския съвет в Кърджали проведоха среща

Кърджали /КРОСС/ Стар и нов шеф на Общинския съвет в Кърджали се срещнаха днес в  кабинета на председателя на Общинския съвет в града. Сейфи Неджиб и Ниязи Шакир размениха мнения по основни принципни въпроси, касаещи ръководството на Общинския съвет. Основен сред тях се оказа търсенето на баланс в работата на институциите в полза на гражданите на общината.
„Желая здраве и успех в новото поприще на Ниязи Шакир. Нека той да намери баланса и в работата на Общинския съвет, и в тази на общинската администрация. За да може да не се провалят заседания, да се вземат решения, които ще бъдат в интерес на жителите на община Кърджали. Готов съм с каквото мога да помагам и на председателя, и на кмета, стига те да имат такава нужда и се обърнат към мен за помощ." Това заяви старият председател на Общинския съвет Сейфи Неджиб, работил на този пост в продължение на 4 мандата.
От своя страна новият председател Ниязи Шакир заяви, че е убеден, че мястото на което сядам е много горещо, но смята, че ще се справи по две причини. Първата е, че до мен имам един човек, доказал се през годините - г-н Сейфи Неджиб. Вярвам, че може да му имам доверие, вярвам, че във всеки момент ще ме подкрепя. Освен това аз не виждам кой стол в България вече не е горещ. Нещата са много динамични във времето, политиката и ежедневието. Надявам се, че със знанията и опита, който съм натрупал през годините в системата на здравеопазването, ще бъда полезен, ще помогна за решаване на проблемите на гражданите на общината. Разчитам много и на хората, които са ме подкрепяли и на онези, които не са. Убеден съм, че в процеса на работа трябва да има една добра екипност. Надявам се след 4 години да имам повече приятели, повече колеги, на които мога да разчитам и повече хора, с които с чиста съвест мога да седна да си пия кафето".

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.