• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Конкурс за свободните позиции в НАП-Русе

Конкурс за свободните позиции в НАП-Русе

Русе /КРОСС/ По 36 са кандидатите за 1 място в обявения от НАП конкурс за 3 щатни бройки от длъжността "инспектор по приходите" в дейността "Проверки" в офиса на агенцията в Русе.

Допуснатите 103 - предимно млади хора, отговарят на условията по Закона за държавния служител и Закона за НАП, притежават минимална образователна степен "бакалавър" и са заявили, че с много добрите си компютърни умения ползват основните приложения на Microsoft Office, а в допълнение имат аналитична компетентност, ориентация към резултати, комуникативна компетентност и други делови качества. Не са допуснати 4 кандидати.

Конкурсът ще се проведе днес от 11 ч. в зала 402, чрез тест за установяване на професионални знания и умения. Той ще включва въпроси от областта на данъчното и осигурителното законодателство.

Издържалите проверката ще се явят на интервю. Спечелилите конкурса ще преминат специално обучение в учебния център на НАП и ще се включат в извършването на проверки по прилагане на данъчното и осигурителното законодателство, съгласно утвърдените процедури и инструкции.

От тях ще се изисква да правят преценка и анализ на всички доказателства, събрани в хода на проверките, да изготвят и връчват документите на проверяванато лице по реда на ДОПК, да изготвят отчети, справки, становища и доклади за извършените проверки. Размерът на основната заплата, определена за длъжността е 460 лв.

Големият интерес към конкурса определя НАП като желано място за трудова реализация на млади хора с високо образование и стремеж за професионално развитие в натоварената и отговорна работа на приходната администрация.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.