• 28 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Тодор Чонов: Проверката в РУП-Асеновград е приключила, оповестяват резултатите следващата седмица

Тодор Чонов: Проверката в РУП-Асеновград е приключила, оповестяват резултатите следващата седмица

Пловдив /КРОСС/ Следващата седмица ще бъдат оповестени резултатите от проверката на Инспектората на МВР в Районното управление в Асеновград. Това съобщи пред журналисти началникът на Областната дирекция на МВР в Пловдив старши комисар Тодор Чонов. Проверката бе назначена във връзка със случая „Катуница" за това имало ли е, или не бездействие, или неадекватна реакция на пловдивската полицията. Предполага се, че проверката вече е приключила, но тъй като министърът на вътрешните работи е в чужбина, най-вероятно другата седмица ще бъдат оповестени резултатите, допълни Чонов.
Доволен съм от работата на началника на управлението главен инспектор Запрян Стоянов. Старото ръководство беше сменено именно за незаведени сигнали на граждани, неразследвани такива и за ред други нарушения, подчерта Тодор Чонов.
Откакто Стоянов е началник на управлението нещата се промениха коренно, имаше реализирани много акции - бяха заловени лихвари, цигари без бандерол, огромно количество алкохол, посочи Чонов. Изключително сериозно се работи в този район по неутрализирането на битовата престъпност, добави той. Асеновградският район е най-голям в страната по територия и население след Казанлък, много етноси живеят и криминогенната обстановка е сложна, полагат се много усилия и смятам, че вървим в положителна посока, коментира шефът на пловдивската полиция.
Комисар Тодор Чонов каза още, че редови полицаи от специалните служби в Пловдив ще бъдат наградени във връзка със събитията в Катуница. Направено е предложение до министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов за колективна награда. Това Наградите ще са за служителите от специалните полицейски сили, които бяха на първите линии по време на събитията, каза Чонов и допълни, че за награждаване са предложени и полицаи от страната, които са били командировани в Катуница.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.