• 08 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8167
  •  GBP / BGN 2.2794
  •  CHF / BGN 2.0019
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Министър Найденов откри специализираните изложби Месомания, Светът на млякото, Салон на виното и Интерфуд&Дринк

Министър Найденов откри специализираните изложби Месомания, Светът на млякото, Салон на виното и Интерфуд&Дринк

София /КРОСС/ Министърът на земеделието и храните д-р Мирослав Найденов откри Международните специализирани изложби Месомания, Светът на млякото, Булпек, Салон на виното и Интерфуд & Дринк 2011 в Интер Експо Център в град София. „Откривам този празник на хранителната промишленост, на виното, на хляба. Радвайте се, сключвайте сделки и развивайте този сектор, защото той е много важен за страната ни в момента", каза по време на откриването министър Найденов.

„Това е третото поредно подобно мероприятие, което откривам, и всяка година то е все по-голямо. В тежка криза сме. Вярваме, че Италия ще се справи и не само Италия. Вярваме, че в тези тежки времена Европейският съюз ще оцелее пред това голямо изпитание. Вярваме още, че Обединена Европа ще покаже единството на това обединение, към което се стремим", каза още той обръщайки се към посланика на Република Италия в България Н. Пр. Стефано Бенацо.
Тази година в изложението участват над 230 фирми - директни изложители, представящи експонатите на 360 компании в България и 35 други държави. Сред гостите на откриването бяха също и посланик на Южноафриканския съюз в България Н.Пр. Шийла Камерън, изпълнителният директор на Българската агенция по безопасност на храните д-р Йордан Войнов, изпълнителният директор на Изпълнителната агенция по лозата и виното инж. Красимир Коев и други.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.