• 17 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8000
  •  GBP / BGN 2.2782
  •  CHF / BGN 1.9913
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Предстоящи събития в страната за утре, 10 ноември

Предстоящи събития в страната  за утре, 10 ноември

София /КРОСС/
Утре, 10 ноември, от 11.00 часа президентът Георги Първанов ще участва в тържественото отбелязване на 20-годишнината на катедра „Интелектуална собственост" в УНСС. В 14.00 часа държавният глава ще открие новия тестови център на УНСС.

 

 

* * *
София /КРОСС/
Утре, 10 ноември, в Софийския университет „Св. Климент Охридски" министър-председателят Бойко Борисов ще присъства на 61-то Общо събрание на Европейския студентски съюз, чийто домакин е Националното представителство на студентските съвети в Република България.

 

 


* * *
София /КРОСС/
Утре, 10 ноември, от 9.00 часа започва редовното заседание на Народното събрание.

 

 

* * *
София /КРОСС/
Утре, 10 ноември, от 10.00 часа в Министерството на здравеопазването ще се проведе пресконференция на тема: Мястото на здравното образование в българското училище.

 

 

* * *
София /КРОСС/
Утре, 10 ноември, от 10.00 часа в ресторант „Яйцето" на СУ „Св. Климент Охридски" ще се проведе среща под надслов „Да защитим демокрацията", организирана от инициативен комитет, с участието на Гиньо Ганев.

 

 

* * *
София /КРОСС/
Утре, 10 ноември, от 10.00 часа в хотел „Best Western City Hotel Sofia" ще се проведе семинар за безопасността на детските играчки, организиран от Българския институт за стандартизация.

 

 

* * *
София /КРОСС/
Утре, 10 ноември, от 11.00 часа кметът на София Йорданка Фандъкова ще провери изпълнението на ново улично осветление на бул. „Ботевградско шосе".

 

 

* * *
София /КРОСС/
Утре, 10 ноември, от 11.00 часа в конферентната зала в гранд-хотел „София" ще се проведе среща на ръководния екип на Министерство на земеделието и храните с браншовите организации, подписали споразумението за бюджетната рамка за земеделския сектор за 2012 г.

 

 

* * *

София /КРОСС/
Утре, 10 ноември, от 11.00 часа ръководството на БДЖ организира посещение в Локомотивно депо София - район Подуяне, ул. „Майчина слава" № 2.

 

 

* * *
София /КРОСС/
Утре, 10 ноември, от 13.00 часа в зала 5 на Столичната община кметът на София Йорданка Фандъкова ще представи предложението си за 24-те кметове на райони на София.


* * *
София /КРОСС/
Утре, 10 ноември, от 13.30 часа в зала 2 на Факултета по математика и информатика на Софийския университет „Св. Климент Охридски" на бул. „Джеймс Баучер" 5 ще се проведе лекция на Жан-Клод Микака на тема: „Тhe IT challenges of the next decade and how to get prepared for it".

 

 

* * *
София /КРОСС/
Утре, 10 ноември, от 16.00 часа на бул. „В. Левски" № 54 избраният за президент на България Росен Плевнелиев ще се срещне и ще разговаря с президента Петър Стоянов. Изявлението за медиите ще е от 17.00 часа.

 

 

* * *
София/КРОСС/
Утре, 10 ноември, от 16.30 часа в новия комплекс „Арена Армеец" - малка зала кметът на София Йорданка Фандъкова ще открие Ученическите игри 2011/2012 г.

 

 

* * *
София /КРОСС/
Утре, 10 ноември, от 17.30 часа в зала „Пеша Николова" на Червената къща ще се проведе Семинар „Стопанска (социална) България: Бъдещето през културата на миналото".

 

 

* * *
София  /КРОСС/
Утре, 10 ноември, от 18.00 часа в големия салон на БАН ще се проведе церемония за обявяване на победителите от конкурс за оригинално блиц представяне на научна разработка, организиран от Българската академия на науките и Център Икуо Хираяма.

 

 

* * *
София /КРОСС/
Утре, 10 ноември, от 18.00 часа в Клуба на филателистите на ул. „Хан Крум" 7 ще бъдат връчени наградите за най-добър експонат, представен на Националния преглед на филателни експонати.

 

 

* * *
София /КРОСС/
Утре, 10 ноември, от 18.30 часа в галерия „Райко Алексиев, ул. „Раковски" 125 ще бъде открита изложбата на Венцислав Занков „Последния будоар - 1991 - двадесет години по-късно".

 

 

* * *
София /КРОСС/
Утре, 10 ноември, от 11.00 часа в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на Асоциация на пациентите с онкологични заболявания (АПОЗ) и приятели.

 

 

* * *
София /КРОСС/
Утре, 10 ноември, от 12.00 часа в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на Комисията за защита на потребителите, която ще представи резултати от проект „Модерни и интегрирани административни услуги в комисията за защита на потребителите".

 

* * *
Плевен /КРОСС/
Утре, 10 ноември, от 12.00 часа в централата на НДСВ в Плевен (ул. „Димитър Константинов" 2) председателят на НДСВ Христина Христова и членове на местното ръководство на партията в Плевен ще дадат пресконференция за медиите.

 

 

* * *
Пловдив /КРОСС/
Утре, 10 ноември, от 15.30 часа в 9 зала на Пловдивския окръжен съд ще се разгледат 3 мерки за неотклонение.

 

 

* * *
Стара Загора /КРОСС/
Утре, 10 ноември, от 10.00 час в зала 2 на Община Стара Загора ще се проведе пресконференция на кмета Живко Тодоров и директора на Дирекция „Устойчиво развитие и евроинтеграция" Георги Симеонов.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.