• 19 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Play Station 3 с игра Grand Tourismo 5 ексклузивно от VIVACOM

Play Station 3 с игра Grand Tourismo 5 ексклузивно от VIVACOM

Конзолата ще се предлага в пакет с най-новата четворна услуга на VIVACOM - 4Play


София /КРОСС/ Play Station 3 (PS3) и Play Station Portable (PSP) в комбинация с най-продаваната игра на PS3 за всички времена - Grand Tourismo 5, започва да предлага ексклузивно VIVACOM в търговската си мрежа. Двете конзоли могат да бъдат закупени на изплащане за две години при изключително атрактивни цени - PS3 за 19.90 лв. на месец, а PSP - 6.90 лв. на месец - с новата пакетна услуга на телекома 4Play.

Моделът Play Station 3, който се предлага ексклузивно от Виваком е бял на цвят и разполага с 320 GB хард диск. Устройството може да се използва не само за игри, но и за гледане на видео благодарение на мощния Blu-ray Disc Player, както и за сърфиране в интернет. На конзолата могат да се запазват голям брой цифрови видео файлове, а от PLAYSTATION®Store могат да се свалят нови данни, включително трейлъри на филми и игри във формат High Definition.

Play Station Portable пък е стилно изработено устройство, което дава възможност да се възпроизвеждат игри, видео, музика и снимки.

4Play e най-новата пакетна услуга на VIVACOM и предлага практически неограничени разговори във фиксираната мрежа на VIVACOM, мобилна услуга с включени 3 часа за разговори, разпределени към всички национални оператори, интернет със скорост до 10 MB и над 40 телевизионни програми. В допълнение пакетът предлага и най-ниската цена на минута към всички мрежи, независимо дали клиентът звъни от фиксиран или от мобилен телефон.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.