• 12 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8145
  •  GBP / BGN 2.2728
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

25-годишен е задържан за убийство в Шумен

25-годишен е задържан за убийство в Шумен

Шумен /КРОСС/ 25-годишен младеж е задържан за извършване на тежко престъпление, съобщават от Областната дирекция на МВР в Шумен. На 14.11.2011 г. около 10:50 часа в ОДМВР Шумен е получен сигнал, че във вилата си в село Лозево област Шумен от познати е намерен починал 55-годишен мъж от град Шумен. Извършен е оглед от дежурна оперативна група и съдебен лекар. В хода на проведените процесуално-следствени действия е установено, че няколко лица са гостували във вилния имот на 55-годишния мъж и е възникнало сбиване между него и 25-годишния И.Ц., който е бил там. На 14.11.2011 г. около 16:00 часа И.Ц. е задържан за срок от 24 часа със заповед на основание чл. 63, ал.1, т.1 от ЗМВР. На 15.11.2011 г. при извършенната аутопсия се изяснява, че мъжът е с множество травми в областта на гърдите, като са констатирани фрактури на ребра. Проведени са разпити на свидетели пред съдия от Окръжен съд Шумен. И.Ц. е привлечен, като обвиняем за престъпление по чл. 124, ал.3 във връзка с ал.1 от НК. С постановление на прокурор от Окръжна прокуратура Шумен е задържан за срок от 72 часа и е приведен в сектор „Арести" при Областна служба „Изпълнения на наказанията" - Шумен. И.Ц. е криминално проявен.

В края на месец август 2011 година е освободен от затвора в град Ловеч, където е изтърпял ефективно наказание „лишаване от свобода". Осъждан е 13 пъти, като са му налагани наказания „ обществено порицание", „глоба", условно и ефективно „лишаване от свобода". Първите му регистрирани криминални прояви са като непълнолетен /15-годишен/, като е осъждан за противозаконни отнемания на МПС. Осъждан е за кражби на камери за видеонаблюдение, извършени през месеците август и септември 2009 година, кражби на пари от заведения и обекти, обсебвания и грабеж на сребърен накит.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.