• 18 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Разбиха банда автокрадци в Шумен

Разбиха банда автокрадци в Шумен

Шумен /КРОСС/ Четирима младежи са задържани от шуменската полиция заради участието им в кражби на автомобили. Групата е следена в продължение на месец и е заловена в момент на сделка - докато опитвала да продаде открадната кола.
В края на октомври и началото на ноември са получени сигнали за откраднати в Шумен Фолксваген и Рено „Туинго". На 17 ноември в полицията в града са доведени 19-годишният А.А., от Каспичан, 19-годишният Д.Д., от Шумен, 19-годишният Т.Х., от Шумен, а на 18 ноември - и 21-годишният В.Г., от Каспичан. Четиримата са задържани за 24 часа.
При направени огледи в гараж в Каспичан е намерено реното, за което е установено, че е откраднато от А.А. и Д.Д. С протокол за доброволно предаване е иззет DVD плеър от колата, който е бил монтиран в автомобила на бащата на А.А.
Изяснено е още, че срещу 200 лева Т.Х. и В.Г. са продали в Нови пазар за разкомплектоване лек автомобил „Ситроен", откраднат от Шумен. При претърсване в дома на родителите на В.Г. в Касипчан са иззети регистрационни табели, ауспух и газова бутилка, демонтирани от автомобила.
От дома на Д.Д. в Шумен са иззети аксесоари, отнети през октомври от „Фолксваген Голф", а от свидетел - рибарски принадлежности, намирали се в автомобила. Според разследващите кражбата на вещите е извършена от А.А.
При претърсване в частен имот в село Салманово са намерени двигател, скоростна кутия, преден капак, окачване и две врати от „Фолксваген Голф", който е бил продаден за разкомплектоване. В тази кражба са участвали Т.Х., Д.А.и А.А. От личния автомобил на последния са иззети тонколони, които са откраднати през октомври от „Фолксваген" в Шумен.
При обиск в домовете на задържаните са открити и други вещи, чийто произход се изяснява.
По случаите са образувани досъдебни производства.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.