• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Решителни битки в Шампионската лига

Решителни битки в Шампионската лига

/КРОСС/ Предпоследният кръг от груповата фаза на Шампионската лига ще даде отговор на много въпроси и със сигурност ще се окаже решаващ за повечето отбори.

Днешната програма предлага няколко ключови двубоя. В група "А" дербито е на Сан Паоло" в Неапол, където дебютантите Наполи и Манчестър Сити влизат в пряка схватка за място на осминафиналите.

При победа "гражданите" със сигурност ще прескочат във фазата на елиминациите, заедно с Байерн. От своя страна баварците са домакини на пълния аутсайдер Виляреал и дори с равенство ще си гарантират класиране сред най-добрите 16, без значение как е завършил другият мач.

В група "В" Интер гостува на Трабзонспор, от който загуби сензационно на "Джузепе Меаца". "Нерадзурите" обаче спечелиха следващите си три мача и ако грабнат пълния комплект точки в Турция, спокойно ще могат да мислят за жребия за осминафиналите. Същата цел стои и пред ЦСКА (Москва). "Армейците" имат златен шанс да преодолеят груповата фаза и това може да стане факт още тази вечер, ако отборът на Леонид Слуцкий победи Лил на "Лужники" в руската столица. Французите са на дъното в класирането и нямат друг избор, освен да преследват трите точки. Равенство с два или повече голове също може да остави "кучетата" в играта за едно от първите две места, но тогава няма да зависят само от себе си.

Шоуто в група "С" ще е на "Олд Трафорд", където Манчестър Юнайтед приема Бенфика. Двата тима са водачи с 8 точки и който спечели, ще финишира като победител в групата. Евентуално равенство ще остави развръзката за последния кръг. В другия мач Оцелул ще се опита да запише първи точки в актива си, но Базел е доказан турнирен боец и знае как да извлича максимума от подобни двубои. Швейцарският първенец все още не е загубил надежда да продължи на осминафиналите и победа в Румъния ще увеличи значително шансовете му.

Стигаме и до група "D". Там Реал Мадрид вече записа 4 поредни победи и е осминафиналист. "Кралете" са домакини на Динамо (Загреб), който пък е на другия полюс и още няма спечелена точка. Всичко друго, освен успех на Реал на "Сантиаго Бернабеу", ще е огромна изненада. Във Франция Лион посреща Аякс. Първият мач между тях приключи с нулево равенство, а холандците имат в актива си 3 точки повече. Лион обаче ще вземе предимство при успех днес, защото в последния кръг ще се изправи срещу Динамо, докато Аякс ще играе срещу Реал.

ПРОГРАМА:

ГРУПА "А":

НАПОЛИ - МАНЧЕСТЪР СИТИ
МИНУТА ПО МИНУТА!
ГЛЕДАЙТЕ МАЧА ТУК!

БАЙЕРН (МЮНХЕН) - ВИЛЯРЕАЛ
МИНУТА ПО МИНУТА!
ГЛЕДАЙТЕ МАЧА ТУК!

КЛАСИРАНЕ:
1. Байерн 10 т.
2. Манчестър С 7 т.
3. Наполи 5 т.
4. Виляреал 0 т.

ГРУПА "В":

ЦСКА (МОСКВА) - ЛИЛ
МИНУТА ПО МИНУТА!
ГЛЕДАЙТЕ МАЧА ТУК!

ТРАБЗОНСПОР - ИНТЕР
МИНУТА ПО МИНУТА!
ГЛЕДАЙТЕ МАЧА ТУК!

КЛАСИРАНЕ:
1. Интер 9 т.
2. ЦСКА 5 т.
3. Трабзонспор 5 т.
4. Лил 2 т.

ГРУПА "С":

МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД - БЕНФИКА
МИНУТА ПО МИНУТА!
ГЛЕДАЙТЕ МАЧА ТУК!

ОЦЕЛУЛ - БАЗЕЛ
МИНУТА ПО МИНУТА!
ГЛЕДАЙТЕ МАЧА ТУК!

КЛАСИРАНЕ:
1. Манчестър Юн 8 т.
2. Бенфика 8 т.
3. Базел 5 т.
4. Оцелул 0 т.

ГРУПА "D":

РЕАЛ (МАДРИД) - ДИНАМО (ЗАГРЕБ)
МИНУТА ПО МИНУТА!
ГЛЕДАЙТЕ МАЧА ТУК!

ЛИОН - АЯКС
МИНУТА ПО МИНУТА!
ГЛЕДАЙТЕ МАЧА ТУК!

КЛАСИРАНЕ:
1. Реал М 12 т.
2. Аякс 7 т.
3. Лион 4 т.
4. Динамо З 0 т.

КРАСИМИР ГЪЛЪБОВ

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.