• 18 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8258
  •  GBP / BGN 2.3126
  •  CHF / BGN 2.0456
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Предстоящи събития в страната за днес

Предстоящи събития в страната за днес

 

***

София /КРОСС/ В 11 ч. на „Дондуков” 2 държавният глава Георги Първанов ще се срещне с избрания за президент Росен Плевнелиев. След разговора те ще направят изявления за медиите.

***

София /КРОСС/ Среща на работната група за обсъждане вижданията и предложенията на правителството и на социалните партньори за финансовата устойчивост на пенсионната система ще се проведе в Министерството на труда и социалната политика. В 11 ч. министърът на труда и социалната политика Тотю Младенов ще даде пресконференция, в Зала 2 на ведомството.

***

София /КРОСС/ От 10 ч. земеделците започват ефективни протестни действия в цялата страна, съобщават от Национален комитет за протестни действия на неправителствени организации от сектор „Земеделие”.

***

София /КРОСС/ В 11 ч. в БТА Център за защита правата в здравеопазването организира пресконференция на тема „Катастрофалните резултати от трансплантациите, направени на деца в България”.

***

София /КРОСС/ Националното ръководство на ДСБ ще проведе пресконференция от 11.30 ч. в централа на партията на бул. „Витоша” 18 (вход от ул. „Кърниградска”).

***

София /КРОСС/ В 12 ч. стартира инсталирането на първата зарядна станция за електромобили в София. На символичната първа копка на ул. „Московска” 33 ще присъстват арх. Петър Диков, главен архитект на София, Весела Шаранкова, изпълнителен директор на „Фулчарджър България" АД.

***

София /КРОСС/ От 12 ч. в зала „Пирин” на хотел „Шератон” ще се състои пресконференция, представяща икономиката на светло.

***

София /КРОСС/ В 13 ч. в заседателната зала в сградата на Висшия съдебен съвет на ул. „Екзарх Йосиф” 12 ще се проведе заседание на съвета.

***

София /КРОСС/ В 13 ч. в БТА ще се проведе пресконференция по поводът откриването на първия в България диамантен шоурум на D. I. C. Holding.

***

София /КРОСС/ В 17 ч. в Конферентната зала на Софийския университет „Св. Климент Охридски” - Северно крило на Ректората ще има студентски дебат „Аз и НАТО”.

***

София /КРОСС/ Фондация „Комунитас” и клуб „Християнство и култура” организират  от 18.30 ч. в зала „Пеша Николова” сбирка на клуба на тема: „Парадоксът на вярата” (Гилбърт Кийт Честъртън и неговата „Автобиография”).

***

/КРОСС/ От днес до 1 декември 2011 г. Министерство на земеделието и храните организира провеждането на осем поредни българо-холандски семинара на тема: „Преструктуриране на млечните ферми, управлението на млечните квоти в България и перспективите в международен план”.

***

Русе /КРОСС/ Официално откриват нова лаборатория на Русенския университет „Електронни системи за управление на самоходни машини”.

***

Русе /КРОСС/ Европейският информационен център на евродепутата Мария Неделчева в Русе, със съдействието на сдружение „Болкан Асист”, ще бъде домакин на изложба „Регенерацията – шанс за устойчиво развитие”. До 28 декември 2011 г. граждани и гости на Русе ще могат да я посетят.

***

Индия /КРОСС/ В присъствието на българските парламентаристи министърът на здравеопазването д-р Стефан Константинов и министърът на здравеопазването и въпросите на семейството на Индия Гулам Наби Азад ще подпишат Споразумение между правителството на Република България и правителството на Република Индия за сътрудничество в областта на здравеопазването и медицината.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.