• 15 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8116
  •  GBP / BGN 2.2747
  •  CHF / BGN 1.9955
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Борисов: Не искам да съм премиер в държава, където народът се бунтува

Борисов: Не искам да съм премиер в държава, където народът се бунтува

София /КРОСС/  Изобщо да не си мислят, че с протест ще ме уплашат. Като искат протести – да си изберат като Костов, Станишев и Виденов и да фалират държавата. Не искам да съм премиер в държава, където народът се бунтува и не иска да разбере мерките. Ние искаме дисциплинирано и единно да си оправим бакиите. Това заяви пред bTV министър-председателят Бойко Борисов. За първи път даваме 50 млн. за животновъдите, 73 млн. за тютюнопроизводителите, 25 млн. за зеленчукопроизводителите. Това са много пари. 2 млрд. за 2012 година отиват в този сектор, заяви Борисов.  По думите му парите за сектор „Земеделие” по времето на Станишев са били 450 млн.  За животновъдството не беше предвиден нито един лев, подчерта Борисов. Ние дадохме в секторите, където имаше нула пари. Искат да ни съборят правителството, защото са получили 50% повече, запита премиерът.

Изобщо не ме притеснява, че железниците ще стачкуват. Истинското ми притеснение е, ако Московски не съумее в Германия да се договори с кредиторите 150 млн. евро трябва да платим за влаковете. Тогава тези пари трябва да се предвидят в бюджета на германското правителство, защото ние не можем да ги преведем. Не зная как ще ги покрием.

Полицаите трябваше да стачкуват, когато Данаилов обясняваше, че те получават повече от всички останали, заяви относно заявената стачна готовност на служителите от МВР Борисов. Тогава щях много да им се радвам – по време на кампанията, когато всички в парламента обясняваха, че МВР взимат най-много пари. Техните ръководители са от лявото и затова сега излизат. Наредил съм на министър Цветанов да ги покани на среща. Нека те да определят откъде да се отрежат пари от МВР. Те да кажат кои да уволним в МВР, щом искат да са толкова интересни, категоричен бе премиерът Борисов. 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

мамин златен Бойко

оооо, тепърва няма да ти се ще да си премиер... стъпене на земята и спрете да се зомбирате

28.11.2011 09:30:37

Анонимен

Пак се опитва с думи и поза да хвърля прах в очите на хората ! Страшното е, че все още има такива, които му вярват !

28.11.2011 09:08:48

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.