• 14 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8118
  •  GBP / BGN 2.2736
  •  CHF / BGN 1.9990
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Цветанов: Повечето решения на САС са абсурдни

Цветанов: Повечето решения на САС са абсурдни

София /КРОСС/ Абсурдно е освобождаването на обвиняемия за убийството на Яна Кръстева в Борисовата градина. Това прилича на първоначалното пускане на свобода на задържаните в бандата убийства "Килърите". Това заяви вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов.
Миналата седмица САС пусна Трифонов, след като се оказа, че срещу него няма нови доказателства, освен трите косъма по тялото на Яна, които имат само морфологично сходство с неговите и тепърва експертиза ще установява дали има съвпадение.
Нека да не коментираме съдебното решение, защото знаете, че Софийският апелативен съд винаги и в по-голямата си част излиза с много странни и абсурдни решения. Все пак говорим за процес, който тече и аз ще ви върна отново в делото на „Килърите", защото именно САС освободи тези, които днес са подсъдими. Аз не бих искал да давам оценка на този съд, но бих искал да кажа, че доста са озадачаващи решенията, които някой път се взимат там, подчерта Цветанов.
Министърът изтъкна, че за убийството на Яна полицията не е спирала да работи от установяването на смъртта на младата жена, а доказателствата от местопрестъплението са били събрани много професионално.
Днес в СДВР на разпит бе призован и се яви Николай Русинов, но вътрешният министър не пожела да каже дали очаква да му бъде повдигнато обвинение.
Цветанов обаче обърна внимание на новопоявилия се свидетел - таксиметровият шофьор Георги Петров, който в предаването на журналиста Мартин Карбовски заяви, че в нощта на убийството е видял в района Пламен Трифонов.
В момента Петров се разпитва пред съдия, което показва, че разследването продължава да върви основно в първоначалната си насока.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Ха откога,физкултурника Цвъко взе да разбира от съдебната система?На ГЕРБ особено на фюрерите им трябва да им се напомни за една поговорка-на кривия и калпав х.й му пречи вълната. И стига най после сте се оправдавали с предни правителства ,заварено положение и т.н..Тази плоча вече се изтърка !

29.11.2011 18:55:29

Анонимен

Правителството трябва да си ходи. А Цоко е подходящ за снабдител на 7-мо управление на ДС, но за нищо друго.

29.11.2011 14:35:45

Анонимен

НАГЪЛ МАЛОУМНИК

29.11.2011 13:44:22

Анонимен

Темерут!

29.11.2011 13:06:48

Анонимен

Темерут!

29.11.2011 13:06:48

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.